Uimitor! A consumat zilnic această băutură și a trăit 134 de ani

Uimitor! A consumat zilnic această băutură și a trăit 134 de ani

a consumat zilnic zer si a trait 134 de ani

Doctorul Paavo Ariola susține că dacă vrei să fi sănătos și să ai o viață lungă trebuie să consume această băutură. Bătrânul Thomas Parr era un țăran englez care a trăit timp de 134 de ani și a băut zer în fiecare zi a vieții sale.

Proprietățile și beneficiile zerului pentru sănătate

Această băutură poate fi consumată din ziua în care te naști și până la bătrânețe. Zerul este foarte similar cu laptele matern astfel încât copiii nou-născuți îl pot bea la fel de bine.

Zerul natural este compus din proteine ​​1%, apă de 93% și 6% alte elemente. Principalele sale componente sunt: ​​fier, mangan, sodiu, zinc, fosfor, cobalt, potasiu, cupru, vitamine și magneziu.

Cel mai bun lucru despre zer este că în 100 de grame de zer sunt 26 de calorii, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să piardă în greutate.

Băutură sănătoasă pentru ficat deteriorat

Un ficat sănătos este foarte important pentru sănătatea generală a corpului. Această băutură este cunoscută ca remediu eficient pentru curăţarea ficatului de toxine, de aceea este recomandat pentru persoanele care suferă de boli de ficat. Este bogat în beta-lactoglobulina, care alimentează corpul cu aminoacizi cunoscuţi sub numele de BCAA. Acești aminoacizi s-au dovedit a ajuta chiar şi în cazul unor boli de ficat care au avansat.

Experții susțin că persoanele care suferă de ciroză ar trebui să ia suplimente cu BCAA.

Zerul conține, de asemenea, alfa-lactalbumină, care la rândul ei conține aminoacizi triptofan. Acest aminoacid s-a dovedit că ajută împotriva insomniei şi starii de spirit. Zerul este, de asemenea, bogat în lizozomi și imunoglobulină, care stimulează sistemul imunitar. Este bogat în lactoferina care protejează organismul de toxine și infecții.

Glutationul este un antioxidant puternic, care poate ajuta împotriva apariţiei cancerului, boli precum Parkinson, tulburări tiroidiene, scleroză și inflamație cronică.

Zer pentru a pierde în greutate

Bea zer dacă doreşti să piarzi în greutate, dacă suferi de o boală gravă sau dacă eşti în mod constant sub stres. Zerul conține electroliți, deci hidratează corpul şi îţi dă energie.

Zerul conține, de asemenea, proteine ​​importante, care reprezintă o parte deosebit de importantă a dietei fiecărui atlet deoarece accelerează consolidarea muscularii după exerciţii şi reduce apetitul.

Zerul îmbunătățește funcția nervilor deoarece reglează nivelul zahărului și al tensiunii arteriale.

Un remediu popular pentru indigestie

Acidul lactic găsit în zer acţionează împotriva ciupercilor și a bacteriilor din intestine.

Consumă în mod regulat dacă suferi de: constipație, crampe, balonare și inflamații.

Acest remediu popular vechi poate fi folosit împotriva:

  • oboselii cronice
  • curăţă organismul de toxine
  • dacă ai imunitate redusă
  • supraalimentare
  • presiune ridicată
  • disconfort la nivelul abdomenului
  • pentru sănătatea ficatului

Prepararea și utilizarea zerului

Poţi prepara zer la domiciliu din lapte proaspăt sau poți să-l cumperi de pe piață, de la magazinele eco-alimentare sau de la producător. Zerul de capră este cel mai benefic, dar se poate consuma şi zer de vacă. Este foarte important ca acesta să provină de la vaci care nu sunt tratate cu antibiotice și hormoni. Poţi să obții un kilogram de brânză și nouă litri de zer de la 10 litri de lapte.

La început trebuie să îl bei cu moderaţie. Începe cu 1,5 decilitri de trei ori pe zi, iar apoi creaşte până la un litru pe zi.

Dacă suferi de probleme digestive amestecă o linguriță de zer într-un pahar cu apă. Bea acest amestec înainte de fiecare masă.

De asemenea, zerul poate fi folosit ca un produs de înfrumusețare. Este extrem de eficient pentru îngrijirea pielii şi a părului. Este, de asemenea, utilizat pentru prepararea produselor de panificație și poate fi adăugat în alimentația animalelor de fermă și celor de companie.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *