Ucide cancerul: Bea acest suc în fiecare zi pe stomacul gol

Ucide cancerul: Bea acest suc în fiecare zi pe stomacul gol

bautura care ucide cancerul

Natura ne oferă multe cure pentru problemele de sănătate. Trebuie doar să încercăm să prevenim cancerul și alte boli cu remedii naturale.

Întreaga noastră sănătate este afectată de tot ceea ce consumăm. Din acest motiv este foarte important să cunoaștem diferența dintre alimentele alcaline și acide deoarece acestea afectează corpul și funcționarea acestuia. Mai precis, mediul acid din organism poate fi un magnet pentru multe boli, in special cancer, deoarece acesta se poate dezvolta numai în mediul acid. Anumite produse alimentare alcaline creează un echilibru al pH-ului și o sănătate excelentă.

Așa că, din cauza asta, o dietă alcalină este cel mai bun mod de a ne proteja de acest tip de boli. Dietele alcaline ne pot ajuta în a preveni cu succes cancerul și chiar să îl tratăm în faze avansate.

Produsele alimentare toxice perturbă echilibrul în corpul nostru, crescând astfel riscul de cancer și duc la numeroase boli. Alimentele acide pot cauza cancer și pot schimba echilibrul pH-ului în corpul nostru. Este cunoscut faptul că celulele canceroase nu pot supraviețui într-un mediu alcalin.

Se recomandă eliminarea alimentelor bogate în zahăr din dietă, deoarece acest tip de alimente pot fi motivul pentru cancer. În realitate, celulele canceroase sunt hrănite cu zahăr.

La polul opus ar trebui să consumăm alimente care pot îmbunătăți sănătatea și care previn dezvoltarea cancerului sau a altor boli cronice. Acest lucru înseamnă că trebuie să consumăm alimente cum ar fi legume, cereale sau fructe. De asemenea, trebuie să reducem sau să eliminăm carnea roșie și produsele din carne.

Cel mai rapid mod de a îmbunătăți sănătatea și ucide celulele canceroase este de a bea un suc proaspăt de legume. Vei avea cele mai bune rezultate dacă bei suc dimineața pe stomacul gol.

Dacă ai deja cancer, bea acest suc de trei ori pe zi, pe stomacul gol înainte de fiecare masă.

Este foarte simplu și ușor de preparat, dar efectele sunt uimitoare.

Ingrediente:

3 frunze de gulii
o jumătate de cană de apă
o mână de spanac
1 lamaie

Mod de preparare:

Pune ingredientele într-un blender și amestecă bine până când vei obține un amestec omogen.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *