Tratamente naturiste pentru ten uscat si sensibil

Tratamente naturiste pentru ten uscat si sensibil

6 tratamente naturiste pentru ten uscat si sensibil

Tenul uscat este o problema cu care se confrunta multe femei. Ca urmare a uscaciunii tenul devine aspru la atingere. Cauzele cele mai frecvente ale pielii uscate pot include expunerea directa la soare, lipsa consumului de apa etc. Orice femeie poate folosi diverse creme faciale facute acasa pentru a trata problema tenului uscat, dar in acelasi timp poate incerca diferite remedii sau tratamente naturiste pentru ten uscat.

Cele mai bune tratamente naturiste pentru ten uscat si sensibil

Consuma apa
O persoana ar trebui sa consume multa apa (1,5 – 2 litri) zilnic pentru a preintampina uscarea tenului. Consumul regulat de apa poate ajuta la tratarea de nenumarate probleme ale pielii, printre cele legate de uscaciune, cosuri si asa mai departe.

Aloe vera
Aloe vera poate fi considerata ca un remediu eficient pntru tenul uscat. Persoanele care au un ten uscat trebuie sa aplice gel de aloe vera pe fata. Este recomandat sa stati cu gelul aplicat 20 – 25 de minute pentru a obtine rezultate bune. O alta optiune este de a amesteca gel de aloe vera cu miere si sa aplici amestecul pe fata, pentru a reduce uscarea pielii.

Citeste si: 9 remedii impotriva porilor infundati

Ulei de nuca de cocos
Masajul fetei cu cateva picaturi de ulei de nuca de cocos poate fi de un real ajutor pentru a trata tenul uscat. Aplicarea directa de lapte de cocos pe fata poate oferi, de asemenea, rezultatele dorite.

Miere
Mierea este un alt remediu pentru tenul uscat. Mierea poate fi aplicata direct pe fata pentru a reduce uscarea pielii. De asemenea, poti faci un amestec de miere si lapte. O alta optiune este de a aplica miere cu apa de trandafiri.

Iaurt
Iaurtul poate fi folosit ca un remediu acasa pentru fata uscata. Faceti un amestec folosind iaurt simplu (1 lingurita) si bicarbonat de sodiu (1 lingurita). Lasati 4-5 minute deoparte dupa care masati fata.

Fulgi de ovaz
Fulgii de ovaz sunt un remediu eficient pentru tenul uscat. Un scrub facial de casa poate fi preparat cu fulgi de ovaz (1 cana) si iaurt simplu, apoi aplicati pe fata. Poti incerca si un amestec facut cu fulgi de ovaz si miere.

Citeste si: Cum sa opresti cresterea parului de pe fata

Pentru a ob?ine cele mai bune rezultate, este recomandat ca atunci cand doreste sa speli fata dupa aplicarea oricaruia dintre amestecurile de mai sus sa utilizezi apa calduta.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *