Ştiai că forma nasului dezvăluie personalitatea şi caracterul fiecărei persoane?

Ştiai că forma nasului dezvăluie personalitatea şi caracterul fiecărei persoane?

forma nasului dezvaluie personalitatea si caracterul

Fizionomia dezvăluie o mulţime de lucruri despre personalitatea ta. Şi nu doar ochii joacă un rol important din acest punct de vedere ci şi nasul, care este o componentă vitală a corpului. Nasul poate spune multe lucruri despre personalitatea şi caracterul nostru, multe dintre ele pe care nu le ştim.

Trebuie să ştim că există opt tipuri majore de diferite nasuri, fiecare cu propriile sale caracteristici.

Vezi ce formă are nasul tău pentru a afla ce dezvăluie despre personalitatea şi caracterul tau.

1. Nasul concav este adesea considerat nas perfect. Persoanele care au această formă de nas au o sensibilitate mare și o anumită bunătate a inimii. Acești oameni sunt dispuși să ajute pe alții și sunt cunoscuţi a avea o inimă de aur.

Atenţie însă că sunt foarte sensibili, aşa că trebuie să fi atent să nu îi superi, deoarece din cauza empatiei lor sunt uşor de rănit.

2. Nasul “pasăre” un pic strâmb la vărf, ca un cioc de pasăre, cu o formă uşor curbată. Este caracteristic oamenilor idealiști și hotărâţi, cu putere de convingere. Nu ezită să meargă acolo unde nimeni nu a ajuns înaintea lor. Au tendinţa chiar de a căuta. Nu sunt influienţaţi de punctele de vedere şi opiniile altora.

3. Nasul drept este numit adesea şi nas grec deoarece a fost considerat a avea o formă deosebit de frumoasă şi perfecta la vechii greci. Este întâlnit în sculpturi şi gravuri. O altă caracteristică a sa sunt nările înguste. Persoanele cu acest tip de nas sunt susceptibile de a fi cu un mare simţ practic. Ele au o loialitate de necontestat, dar de multe ori un pic timide.

Au uneori dificultăţi în exprimarea emoțiilor, care pot fi o problemă în relațiile lor profesionale și personale.

4. Nasul convex sau nasul roman este caracterizat printr-o curbă mare la mijloc. Există uneori un ușor gol de unde pleaca sau spre capăt. În general duce la o personalitate puternică, care poate ocupa o funcţie de conducere. Persoanele cu acest tip de nas sunt de multe ori foarte carismatice și chiar și atunci când nu se fac auzite au felul lor de influență puternică asupra celorlalţi.

Vezi si: Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut

5. Nasul nubian este destul de lung şi cu nări rotunde. Oamenii cu nasul nubian sunt consideraţi curioşi, care iubesc să găsească soluţii la probleme. Pozitivi, optimişti și deschişi, oamenii cu nasul nubian fac parte din cei care preferă să vadă jumătatea plină a paharului. De multe ori sunt foarte deschişi și oneşti.

6. Nasul plat este foarte comună în Asia și Africa. Este foarte scurt, cu nari largi și un capăt rotunjit . Acestia sunt adesea oameni foarte plăcuti cu caracterul robust.Aceste persoane arata frumos si au un aer calm, dar fiti atenti: nu încercați să profitati de ele sau sa abuzati de răbdarea lor, pentru că dacă depășesc limitele, stiu ca furia lor poate fi teribila!

7. Nasul cârn este foarte scurt, vârful nu este nici rotund, nici plat. De multe ori direcţi și sinceri, oamenii cu nasul cârn pot părea duri la început. Cu toate acestea ei sunt oameni minunaţi. Le place să-şi ducă la capăt proiectele și ideile.

8. Termenul de „nas strâmb” nu sună tocmai elegant. Cu toate acestea, acest tip de nas poate da un anumit farmec. Persoanele care au “nasul strâmb” sunt deosebit de carismatice şi naturale, au o personalitate bine temperată. Sunt de multe ori prieteni buni, iubitori și entuziaşti.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *