Sirop de arțar cu bicarbonat de sodiu – tratament natural pentru cancer

Sirop de arțar cu bicarbonat de sodiu – tratament natural pentru cancer

sirop de artar si bicarbonat de sodiu distruge cancerul

Tratamentul natural pe bază de sirop de arțar cu bicarbonat de sodiu este o combinație care distruge celulele canceroase. Unul dintre cele mai importante, dacă nu cele mai importante lucruri pe care trebuie neapărat să le faci pentru a vindeca orice formă de cancer este de a stimula nivelul pH-ului cât mai repede posibil, care la rândul său alcalinizează (oxigenează) organismul. Siropul de arțar și bicarbonatul de sodiu realizează exact acest lucru.

Cura naturală cu bicarbonat de sodiu și sirop de arțar a devenit cunoscută după ce Jim Kelmun s-a vindecat de cancer cu acestă combinație uimitoare. După aceea tratamentul cu sirop de arțar și bicarbonat de sodiu a devenit rapid cunoscut și a vindecat numeroase persoane de cancer, în mod natural.

Pentru ca aceast tratament să fie și mai eficient se poate adăuga și oțet de mere, care este considerat a fi unul dintre cele mai puternice medicamente pe care natura le oferă. Oțetul este cel mai puternic antibiotic natural fiind folosit de mii de ani. Funcționează atât de bine încât chiar și „părintele” medicinei, Hipocrate, l-a utilizat în mod regulat pentru a trata pacienții în anul 400 î.Hr.).

Bicarbonatul de sodiu alcalinizează corpul foarte repede și chiar mai important pentru pacienții cu cancer alcalinizează celulele canceroase. Cei mai mulți oameni știu că de bicarbonatul de sodiu este un agent de curățare eficient. Îndepărtează petele de pe țesături, dar puțini oameni știu că bicarbonatul de sodiu este un „demachiant” pentru intern pentru organism.

Siropul de arțar este un alt ingredient al acestei rețete. De ce este nevoie de el? Deoarece celulele canceroase consumă de 15 ori mai mult glucoză decât celulele normale (siropul de arțar fiind încărcat cu glucoză) ai nevoie de acest „zahăr” pentru ca bicarbonatul de sodiu să ajungă la celulele canceroase. Deci, siropul de arțar ajută la transportul bicarbonatului.

Ca alternativă, poți să înlocuiești siropul de arțar cu melasă neagră sau miere de manuka. Ambele sunt considerate ca fiind alternative „sănătoase” ale siropului de arțar și lucrează la fel de bine.

Tratament pentru cancer cu sirop de arțar și bicarbonat de sodiu

Ingrediente:
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 1/2 – 2 lingurițe de sirop de arțar

Mod de preparare:
Amestecă bine cele două ingrediente. Consumă amestecul pe stomacul gol, cu un pahar plin cu apă curată, filtrată. Fă acest lucru de două ori pe zi, în prima săptămână, apoi crește până la de trei ori pe zi. Continuă această cură cu bircarbonat de sodiu și sirop de arțar timp de 4-6 săptămâni. Poți repeta după o perioadă de repaus de patru săptămâni.

Este de asemenea important să nu faci nici o activitate fizică (nici chiar să mergi pe jos) timp de cel puțin 40 de minute după ce ai luat amestecul de sirop de arțar și bicarbonat de sodiu. Acest lucru împiedică organismul să utilizeze zahărul din siropul de arțar pentru a distruge celule canceroase, folosindu-l pentru energie. În cele din urmă, testeză nivelul pH-ului în fiecare zi.

La 30 de minute după ce ai consumat acest amestec, amestecă o lingură de oțet de mere într-un pahar plin cu apă caldă și bea de 2-3 ori pe zi.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *