Scapă permanent de părul facial cu această metodă naturală

Scapă permanent de părul facial cu această metodă naturală

scapa permanent de parul facial

Multe femei se confruntă cu problema părului nedorit de pe față, care este adesea foarte iritant și afectează în mod negativ încrederea lor făcându-le să se simtă mai puțin frumoase și atractive.

Prin urmare, cele mai multe femei folosesc diverse metode pentru a scăpa de părul nedorit, cum ar fi epilarea, albirea sau chiar se rad. Îndepărtarea cu laser este, de asemenea, o opțiune, dar nu toată lumea își poate permite. Din fericire, există o metodă naturală pentru a scăpa de părul nedorit, pe care unele femei o folosesc încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este foarte eficient și se poate face la domiciliu.

Rețetă rusească pentru îndepărtarea permanentă a părului de pe ten și corp

Este un amestec de ingrediente care nu numai că îndepărtează părul, dar, de asemenea, netezește pielea și o face să arate sănătos, strălucitor și ferm. Ingredientele din amestec conțin în vitamine, minerale și antioxidanți. Acest amestec poate fi folosit pentru a scăpa de părul nedorit din diferite părți ale feței, de deasupra sau de dedesubtul buzelor.

Fiecare femeie trebuie să acorde o atenție suficientă pentru îngrijirea pielii, deoarece pielea este cel mai mare organ al corpului și ceea ce se aplică pe piele se duce direct în fluxul sanguin.

Ingrediente:

1 lingura de fulgi de ovăz

2 linguri de suc de lămâie

3 linguri de miere

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele și aplică amestecul pe zona în care dorești să elimini părul. Lasă să stea timp de 15 minute, apoi spală cu apă caldă. Dupa aceea aplică o cremă de față. Trebuie să repeți acest procedeu de 2-3 ori pe săptămână. După o lună vei fi surprinsă de rezultate. Parul va dispărea complet.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *