Scapă de problemele de sănătate cu ajutorul terapiei prin presopunctură

Scapă de problemele de sănătate cu ajutorul terapiei prin presopunctură

Terapia prin presopunctura

Cei mai mulţi dintre noi avem un sentiment de spaimă când, dintr-o dată inima începe să bată din ce în ce mai rapid. Uneori ne cuprinde teama că în orice moment putem face un atac de cord.

Cele mai multe cazuri, atunci când avem palpitaţii la inimă sau inima bate rapid, sunt complet inoffensive în sine. Cu toate acestea ar putea fi semne care ne spun că avem probleme de sănătate, cum ar fi anxietate. Cel mai des apar în rândul persoanelor care suferă de atacuri de nervozitate şi anxietate.

Această problemă poate fi controlată cu succes și tratată cu terapia prin presopunctură care funcţionează prin relaxarea întregului organism și creșterea circulației în tot corpul.

Pentru majoritatea organelor avem pe corp puncte vitale de presopunctură. Punctele vitale de presopunctură pentru inimă ne ajută să atenuăm anxietatea, nervozitatea şi palpitaţiile inimii.

Unul din aceste puncte se află în mijlocul pieptului, mai exact la marginea inferioară a sternului.

Pentru a activa acest punct pur și simplu trebuie apăsat timp de 1-2 minute în acel punct, folosind un deget, în timp ce respiri adânc, încet și uniform.

Te va ajuta la calmarea tensiunii, la echilibarea emoțională, nervozitate, anxietate, depresie și isterie. De asemenea, ajută la tratarea astmului, tusei, durerilor în gât și problemelor de sân, ca lactație insuficientă şi mastită.

Un alt punct puternic de presopunctură și acupunctură pentru ameliorarea anxietăţii este al “treilea ochi”, punct situat exact între sprâncene, pe curba în care podul nasului întâlneşte fruntea.

Pentru a stimula acest punct închide ochii și apasă timp de un minut cu un deget de la fiecare mână în acel punct. În acelaşi timp respiră adănc şi lent.

Te va ajuta la calmarea întregului corp, îţi va ameliora simptomele de anxietate legate de tulburări, insomnie, dureri de cap, probleme cu ochii, amețeli etc.

Stimulează aceste puncte, relaxeză-ți simțurile, calmează mintea şi corpul.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *