Scapă de infecțiile urinare cu acest remediu natural care ucide bacteriile într-o săptămână

Scapă de infecțiile urinare cu acest remediu natural care ucide bacteriile într-o săptămână

Scapă de infecțiile urinare

Infecțiile tractului urinar pot fi printre cele mai incomode dureri pentru noi, iar uneori revin la scurt timp după ce le tratăm. Prin urmare, acest remediu natural te va ajuta să scapi de toate bacteriile și să previ infecția.

Toată lumea care a suferit de o astfel de infecție știe foarte bine cât de dureroasă și persistenă poate fi. Cu toate acestea, remediul este cunoscut a fi un antibiotic natural foarte eficient.

Reţeta care te scapă de infecțiile urinare într-o săptămână:

Combinația de rădăcină de pătrunjel și lămâie, cu adaos de miere și ulei de măsline devine un antibiotic și antiviral puternic împotriva bacteriilor enervante.

Ingrediente:

250 de grame de rădăcină de pătrunjel;

250 g de lămâi necurățate;

250 de grame de miere;

200 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Se toacă mărunt rădăcina de pătrunjel si lămâia spălată și necurățată, apoi se pun într-un blender și se amestecă bine toate ingredientele, inclusiv mierea și uleiul de măsline.

Vei obține o compoziție moale pe care o poți pune într-un borcan și păstra în frigider. Ia o lingură în fiecare dimineață. După ce ai terminat de luat întreaga cantitate de amestec, vei scăpa cu siguranță de bacteriile care cauzează infecția urinară.

Notă: Este recomandat să cumperi miere direct de la un apicultor de încredere. Cel mai bine este să utilizezi lămâi care nu a fost tratate chimic. Dacă ai cumpărat lămâi dintr-un magazin, înmoaie-le în apă rece în care ai adăugat anterior bicarbonat de sodiu și lasă-le așa pentru câteva ore. Ulterior spălați-le bine. De asemenea, rădăcina de pătrunjel trebuie spălată foarte bine.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *