Samburi de caise distrug celulele canceroase! De ce medicii ascund acest lucru?

Samburi de caise distrug celulele canceroase! De ce medicii ascund acest lucru?

Semintele de caise distrug celulele canceroase De ce medii ascund acest lucru

Caisele, piersicile si prunele nu doar ca sunt delicioase, dar se pare ca ele contin un ingredient natural vital pentru prevenirea cancerului. Vitamina B17 cunoscuta sub numele de Laetrile si Amygdalin, se crede ca previne si trateaza cancerul. Acest remediu este gasit in miezul fructelor. Ei bine, din pacate cei mai multi dintre noi arunca samburii crezand ca sunt inutili. Ce ai spune daca ai sti despre miejii de caise ca pot distruge celulele canceroase?

Aceste seminte pot fi intr-adevar o modalitate foarte buna impotriva cancerului. Cum este posibil acest lucru? In cartea „Lumea fara cancer” scrisa de Edward Griffin, el a scris despre descoperirea, care este mai veche de 30 de ani. In cartea sa, se vorbeste despre aceasta descoperire, care poate vindeca cancerul si o modalitate de a face acest lucru; cu toate acestea, el mentioneaza, de asemenea, ca descoperirea inovatoare a fost pur si simplu ingropata de cei care faca un profit din boala. Metabolismul organismului este perturbat atunci cand echilibrul de vitamine si minerale este oprit. Corpul tau incepe sa moara de foame fara vitamine si minerale necesare, care sunt vitale pentru procesele interne normale. Acelasi lucru este valabil pentru toate celelalte boli care pot aparea in organism.

De ce se ascunde ca samburii de caise distrug celulele canceroase?

Industria cancerului produce peste 200 miliarde de dolari pe an, astfel incat nu este de mirare ca metodele eficiente alternative sunt ascunse de public. Dupa cum explica Edward Griffin, medicamentul pentru tratarea si prevenirea cancerului este ascuns de oameni.

Ce fac din miejii de caise un remediu pentru a vindeca cancerul?

Miejii de caise contin o sursa mare de amygdalin (vitamina B17) fata de alte surse de plante. Aceasta substanta are o calitate foarte valoroasa pentru corpul uman. Ea vizeaza si distruge celulele canceroase in timp ce construieste sistemul imunitar si il protejeaza de aparitia cancerului. Cercetarile au demonstrat ca un trib din Himalaya cunoscut sub numele de „Hunza” nu a avut niciodata un bolnav de cancer din cauza dietei lor native, care se baza si pe miejii de caise. Dieta lor contine de peste 200 de ori vitamina B17 in comparatie cu o dieta din vestul Europei. In cultura Hunza, alimentul cel mai pretuit este considerat samanta de caisa.

Citeste si: 9 Semne care indica aparitia cancerului in organism

In 1952 un biochimist, Dr. Ernst T. Krebs a descoperit o noua vitamina pe care a numit-o „Laetrile”. Cercetarile sale au condus la amygdalin care se gaseste in cea mai mare concentratie in samburii de caise.

Amagdylinul contine patru substante: 2 sunt glucoza; unul este benzaldyhide, iar unul este cianura. Oamenii se sperie cand aud cuvantul „cianura”. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti de la chimie ca elementele constitutive individuale ale unui compus nu au propriile lor, atata timp cat acestea sunt in forma compusa. Cand B17 este introdus in organism, acesta este defalcat de enzima Rhodanese. Rhodanese sparge acidul cianhidric si benzaldehida in doua subproduse, rodiu si benzoic, care sunt benefice in celulele sanatoase nutritive. Orice exces a acestor produse secundare este expulzat in mod normal de organism prin urina. Vitamina B17 trece prin corpul nostru si nu dureaza mai mult de 80 de minute ca urmare a rhodanese. (De fapt, zaharul s-a dovedit a fi de 20 de ori mai toxic decat B17).

Cand B17 vine in contact cu celulele canceroase, nu exista nici rhodanese sa-l rupa in jos si sa-l neutralizeze, dar in schimb, numai enzima beta-gucozidaza este prezenta in cantitati foarte mari. Csnd B17 si beta-glucozidaza vin in contact unele cu altele, o reactie chimica se produce si acidul cianhidric si benzaldehida se combina sinergic pentru a produce o otrava care distruge si ucide celulele canceroase. Acest intreg proces este cunoscut sub numele de toxicitate selectiva. „Numai celulele canceroase sunt vizate si distruse in mod special”.

Din pacate, Dr. Krebs nu a putut sa-si breveteze descoperirea. In ciuda faptul ca majoritatea oameni sunt de parere majoritatea cauzelor de imbolnavire cu cancer o constituie fumatul, lumina soarelui constanta sau substante chimice luate din alimente (care contribuie la sanatate proasta), Dr. Krebs prin cercetarile sale viguroase este convins ca aceasta boala, cancerul se datoreaza deficitului de vitamina B17. In ciuda acestei dovezi pentru a preveni cancerul, FDA a interzis laetrile in 1971.

Citeste si: Planta uimitoare care poate ucide 98% din celulele canceroase

Cartea lui Edward Griffin prevede, de asemenea, recomandari pentru consumul de samburi de caise. Se recomanda in jur de 5-7 samburi de caise pe zi. Pentru cei bolnavi de cancer se recomanda doua pana la 3 ori mai multe. Vitamina B17 este solubila in apa si nontoxica. Cu toate acestea, unii oameni au greata daca consuma prea multe samburi deodata.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *