Revoltator! Doi copii abandonati gasiti in cusca cu cainii

Revoltator! Doi copii abandonati gasiti in cusca cu cainii

copii abandonati in cusca cu cainii

Imagini socante au facut inconjurul lumii. Doi copii mici au socat intreaga lume dupa ce fost descoperiti din intamplare ca traiesc cu cainii dupa ce parintii lor divortati s-au recasatorit si s-au mutat in alte orase.

Doi frati, un baiat si o fetita in varsta de sase si patru ani au mers sa locuiasca cu bunicul lor care se pare ca i-a pedepsit inchizandu-i in cusca cu cainii din cauza ca era prea sarac si nu avea mancare pentru ei.

Acest caz revoltator a fost descoperit in China, in provincia Jiangsu unde copiii traiau in conditii mizere.

Vecinii au incercat de mai multe ori sa convinga bunicul sa trimita nepotii la un orfelinat. Unul din localnici a relatat presei locale: „Mirosul este intolerabil, intreaga zona este acoperita de gunoi si excremente de caini, muste si tantari sunt peste tot si atunci cand li se ofera mancare copiii trebuie sa se luppte cu cainii. Copiii beau apa de ploaie care se strange in balti.”

Bunicul ar fi refuzat sa-i duca pe nepoti la orfelinat, optand sa-i tina in conditii greu de inchipuit, in cusca cu cainii.

Voluntari locali au donat alimente si haine pentru copii, dar nu au putut sa faca nimic pentru a salva copiii fara interventia din partea autoritatilor locale.

Chiar daca s-au facut mai multe sesizari in acest sens, oficialii au refuzat in prima faza sa comenteze cazul. Dupa ce povestea a fost impartasita in mass-media se bare ca cei doi copii au fost luati si dusi intr-un centru de plasament.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *