Remediu uimitor cu coajă de lămâie pentru călcăie crăpate

Remediu uimitor cu coajă de lămâie pentru călcăie crăpate

remediu cu coaja de lamaie pentru calcaie crapate

Noi toți ar trebuie să admitem că unul dintre cele mai rele lucruri când începe sezonul de vară sunt călcăiele urâte și crăpate. Toate cremele, frecarea cu pietre și multe alte trucuri necesită o mulțime de efort, bani și perseverență, dar nu ne oferă efectul pe care noi îl dorim.

De multe ori trucurile de casă funcționează mult mai bine decât tot ce există pe piață și ce promite efecte rapide. Această metodă de a pune o coajă de lămâie pe călcăi și apoi a-ți îmbrăca picioarele cu o pereche de șosete poate părea puțin ciudată, îmsă este una dintre cele mai bune metode atunci când îți simți călcăiele aspre și textura începe să semene cu cea a unei pietre.

Metoda este foarte simplă și ușoară, iar tot ce ai nevoie este o lămâie (suficient de mare pentru a acoperi călcăiele), șosete și cremă hidratantă.

În primul rând trebuie să tai lămâia pe jumătate, să storci sucul pe care îl poți folosi pentru a face o limonadă, iar coaja cu pulpa din ea să o folosești pentru tratamentul picioarelor.

Tot ce ai nevoie este ca să te asiguri că pulpa de la lămâie rămâne în interior.

Pune jumătate de lămâie direct pe călcăi. Aceastaa trebuie să acopere complet călcăiul. La început te vei simți ciudat, dar te vei obișnui.

Dupa ce ai acoperit călcăile cu coaja de lămâie încalță-te cu șosete, astfel încât coaja de lămâie să nu se deplaseze.

Lasă coaja de lămâie să stea timp de cel puțin o oră, dar pentru cele mai bune rezultate poți lăsa în timpul nopții. Sucul de lămâie va lucra ca un exfoliant și va îndepărta pielea uscată și crăpată.

Persoanele care au încercat deja acest truc uimitor spun că este foarte eficient, chiar dacă pare un pic ciudat. Vei vedea rezultate aproape imediat. Crăpăturile de pe călcâie vor dispărea, iar pielea nu va mai fi aspră.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *