Remediu naturist pentru varice cu oțet de mere

Remediu naturist pentru varice cu oțet de mere

Remediu naturist pentru varice cu oțet de mere

Telangiectaziile sunt mici vase de sânge umflate. Ele apar ca mici linii mov sau roșii, subțiri și răsucite, fiind cel mai adesea observate pe interiorul picioarelor, gleznelor, feței și coapselor. Atunci când valvele din aceste vene superficiale devin slăbite ele sunt în imposibilitatea de a împinge sângele spre inimă și sângele vine înapoi și se acumulează în vene. Acest lucru duce la umflare și când sângele începe să stagneze în ele se umfla și devin albastre, violet și roșii.

Varicele sunt o problemă comună. Această condiție particulară poate avea loc la persoanele de orice vârstă, dar cele în vârstă sunt afectate în principal. Aproape 60% dintre toți bărbații și femeile vor dezvolta vene păianjen la un moment dat. Cele mai multe dintre ele vor dori un tratament naturist pentru varice, spre deosebire de o intervenție chirurgicală.

Există mai multe cauze pentru apariția varicelor cum ar fi obezitate sau dezechilibru hormonal. Simptomele asociate cu varice sunt astfel de vene răsucite și inflamate, colorarea albastră a venelor și altele.

Deși există metode chirugicale pentru a trata varicele, majoritatea persoanelor apeleaza la diferite tratamente si remedii naturiste atunci când vine vorba de tratarea varicelor natural.

Printre aceste remedii naturiste eficiente pentru varice se numără și cel cu oțet de mere.

Cum tratez varicele cu oțet de mere

Dacă te întrebi cum poți scăpa de varice cu oțet de mere, trebuie să ști că există mai multe metode.

Amestec cu oțet de mere și apă
În cazul în care iei pe cale orală, pune două-trei linguri de oțet de mere la opt ml de apă și bea. Dacă ți se pare prea acru pentru a bea, nu ezita să adaugi un pic de îndulcitor cum ar fi miere.

Dacă reușești să consumi această combinație de câteva ori pe zi, timp de câteva luni, vei observa rezultate notabile.

Comprese cu oțet de mere pentru varice

Aplicarea produsului direct în regiunea afectată este una dintre cele mai întâlnite metode de tratare a varicelor în mod natural. Înmoaie un prosop curat în oțet de mere. Aplică comprese pe zona afectată, timp de aproximativ 15-20 minute, de două ori pe zi.

După circa o lună de la acest tratament naturist pentru varice, unele persoane au observat că varicele s-au diminuat. Pentru varicele care se ridică mult din piele și provoacă dureri minore și iritație, vă recomandăm crema de castane pentru varice, care are un conținut bogat de vitamina E.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *