Remediu naturist care elimină durerile articulare

Remediu naturist care elimină durerile articulare

remediu naturist care elimina durerile articulare

Articulațiile sunt acele zone ale corpului uman prin care se unesc oasele. Atunci când apar durerile articulare se naște o stare de discomfort, uneori durerile devenind aproape insuportabile. Acestea pot apărea la oricare dintre articulațiile corpului uman.

Dacă ai mai mult de 40 de ani, probabil, ai simțit deja primele schimbări în organism. Durerile articulare, apar adesea la nivelul genunchilor, umerilor sau coatelor.

La persoanele tinere, durerile articulare pot apărea din cauza artritei, reumatismului, traumatisme, fractură sau suprasarcină. Există numeroase pastile și unguente care promit pentru a elimina durerile articulare, dar la scurt timp după încetarea tratamentului durerea revine.

Din fericire, medicina traditională oferă o rețetă naturală, simplă, care ajută la eliminarea durerii de articulații. Toate ingredientele de care ai nevoie le ai probabil în bucătărie:

Cel mai bun remediu naturist pentru a scăpa de durerile articulare:

Ingrediente:

1 lingură muștar
1 lingură miere
1 lingură apă
1 lingură sare Himalaya

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele bine până când vei obține un amestec omogen. Pune amestecul într-un recipient (cutie de cremă sau alt recipient).

Mod de utilizare:

Cel mai bun moment pentru a aplica acestă cremă este seara, înainte de culcare, astfel încât ingredientele să aibă suficient timp pentru a acționa.

Întinde crema pe articulația afectată, apoi înfășoară de jur împrejur o folie de plastic. În dimineața următoare clătește cu apă călduță.

Repetă procedeul 4-5 zile. După prima utilizare vei simți o îmbunătățire semnificativă. Păstrează crema preparată în frigider.

Muștarul și beneficiile sale

Muștarul este preparat din semințe de muștar care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. În cazul arsurilor se aplică doar un strat gros de muștar și durerea dispare.

În plus, dacă simți durere sau ai roșu în gât, ia o linguriță de muștar. Dacă ai o durere de cap, aplică un pic de muștar pe frunte și tâmple.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *