Profilul tău facial spune cel fel de persoană eşti

Profilul tău facial spune cel fel de persoană eşti

Profilul tău facial spune cel fel de persoană eşti

La întâlnirea unei persoane primul lucru pe care îl observăm imediat este forma feţei și a profilului facial. O știință cunoscută sub numele de fizionomie se ocupa cu caracteristicile umane bazate pe fizionomia oamenilor. Acest termen a fost menționat pentru prima dată în scrierile lui Aristotel.

Astăzi, această știință este utilizată într-o mulțime de afaceri atunci când se caută un anumit tip de oameni, cum ar fi în poliție, în corporații mari, precum și în alte instituții.

Profilul feţei este utilizat pentru a descoperi şi a citi ce fel de persoană eşti!

Profilul concav

Acest profil include proeminenta maxilarului inferior, din jos de buza inferioară şi proeminenşa frunţii. Persoanele cu acest profil sunt lente în vorbire, acțiune și gânduri, dar sunt hotărâte şi determinate în teorie. De asemenea, aceste persoane pot fi rationale în tot ceea ce fac. Sunt prietenoase şi loaiele cu oamenii de încredere, perseverente şi cu o energie ușoară, echilibrată. O altă caracteristică a acestora este temperamentul bun, gânditor, calm, dar uneori insensibil. Deși ele se pot controla foarte uşor, uneori pot avea stări depresive şi de oboseală. Mai mult decât atât, aceste persoane pot fi buni organizatori. Memoria lor funcționează bine și îşi pot aminti aproape totul. Ele nu sunt ranchiunoase, dar de multe ori pot fi răzbunătoare.

Profilul vertical

Aceste persoane au speranțe mari. Deşi par calme și cu discernământ, ele pot fi foarte încăpăţânate şi persistente. Nu acceptă înfrângerea și sunt foarte curioase, fiind mereu în căutare sensului adevărat și esența lucrurilor. Persoanele cu acest profil sunt raționale tot timpul, brutale și directe. Ele termină tot ceea ce încep, chiar dacă au nevoie să renunțe la ceva. Fiind ambițioase nu se opresc la jumătatea drumului.

Profilul convex

Aceste persoane gândesc şi reacționează rapid. Sunt buni observatori, oameni practice, interesați de fapte. De asemenea, sunt foarte energici, nerăbdători, impulsivi, capabili şi practici. Cred în succes şi au un entuziasm aparte. Cel mai adesea sunt persoane rebele. Ei vor să aibă grijă de alții și adoră să îi susţină. Sunt oameni inteligenți, dar fiind nerăbdători  este o trăsătură negativă în comunicare.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *