Previne pierderea părului cu această mască simplă, dar foarte eficientă, bazată pe drojdie

Previne pierderea părului cu această mască simplă, dar foarte eficientă, bazată pe drojdie

masca pentru a preveni caderea parului

Măştile pentru păr pe bază de drojdie sunt simple, dar extrem de eficiente, şi care îţi pot oferi rezultate bune pe o perioadă lungă de timp. Ele sunt potrivite pentru orice tip de păr, fiind recomandate în special pentru cei care au probleme cu pierdea părului sau alte probleme ale părului, cum ar fi mătreaţa.

Aceste măști pe bază de drojdie previn pierderea părului datorită capacităţii lor de a accelera creșterea părului. Masca cu drojdie se foloseşte o dată pe săptămână și se repetă de 10-15 ori pentru rezultate optime.

De asemenea, se poate repeta tratamentul după trei luni, în cazul în care consideri că este necesar. Aceste măști ajută, de asemenea, la îmbunătățirea calității părului, precum și la regenerarea și întărirea părului deteriorat. Pentru a realiza acest lucru trebuie să aplici măști de drojdie de două ori pe săptămână, timp de 6-8 săptămâni.

Reţetă de mască pe bază de drojdie

Ia o linguriță de miere sau zahăr și dizolvă într-o lingură de lapte cald.

Adaugă 20 g drojdie proaspătă și lăsă într-un loc cald timp de 15-20 de minute, astfel încât aceasta poate fermenta (crește).

Adaugă un gălbenuș de ou și amestecă cu atenție, astfel încât să poți obține un amestec omogen.

Aplică masca pe părul curat, umed și înfăşoară părul sub o pungă de plastic și un prosop.

Lasă pentru cel puțin o oră, iar apoi spălă părul cu apă și puțin balsam.

Se recomandă ca atunci când aplici o mască pe bază de drojdie să cureţi părul dar, de asemenea, ele funcţionează şi pe părul murdar.

Prosopul trebuie să fie cald, astfel încât drojdia să acţioneze. Acest lucru va stimula proteinele, vitaminele și mineralele să pătrundă în foliculii de păr. Nu îţi face griji cu privire la miros, deoarece dispare după ce îţi speli părul.

Drojdia este ingredientul principal din această mască și nu trebuie înlocuit alt ingredient, dar poţi combina cu alte ingrediente, cum ar fi ulei de ricin sau măsline, iaurt și gel de aloe vera.

Vei simți efectele pozitive ale măștilor pe bază de drojdie de la prima aplicare. Vei avea părul mai strălucitor şi mai gros, dar trebuie să urmezi instrucțiunile.

Etichete: ,
Ads

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *