GATIT / 04.02.2017 , 16:34  / adaugat acum 140 saptamani

Prajitura desteapta

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE
5 oua
150 g zahar
125 g margarina rama
2 pliculete zahar vanilat
5 linguri faina
1/2 l lapte

Continua dupa recomandari, mai jos


MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta:
Margarina cu zaharul se topesc pe baie de abur si se lasa la rece. Galbenusurile se freaca cu zaharul vanilat, albusurile se bat spuma tare. Se adauga in galbenusuri margarina (inca calduta), apoi faina, laptele rece si albusurile batute spuma. Se amesteca incet pana devine o compozitie omogena. Se unge o tava mijlocie (daca tava-i mare se dubleaza cantitatile) in care se toarna compozitia. Se da la cuptor cu focul foarte mic, se pune tava pe treapta cea mai de sus a cuptorului si se lasa la cuptor o ora, nu se deschide cuptorul.

Se pudreaza cu zahar cat este calda si se taie rece.
SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE