GATIT / 11.02.2019 , 19:28  / adaugat acum 6 luni

Pateuri cu branza - pufoase si delicioase

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
Ingrediente
Aluat:
500 gr faina,
400gr iaurt,
100ml ulei,
1 praf de copt,
sare
Umplutura:
300 gr branza de vaci,
200 gr branza,
3 oua,
150 gr smantana

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:

Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru o ora.

Intr-un bol am amestecat branzeturile cu ouale si smantana mana s-au omogenizat.
Am intins foaia de aluat si am taiat cu un castronel forme rotunde,am pus cate o lingura cu umplutura si am impaturit coca aplatizand cu furculita pe margine pentru inbinare.

Le-am bagat la cuptor care a fost in prealabil incalzit si le tineti pana capata o culoare aramie.Am intepat fiecare pateu cu furculita.Optional la scoaterea din cuptor puteti sa ungeti pateurile cu ou batut(eu asa fac).

Le puteti manca calde sau reci.


SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE