GATIT / 19.05.2019 , 19:54  / adaugat acum 6 luni

Paste carbonara

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE:
o bucata de kaizer
2 galbenusuri
o cutiuta mica de smantana
cativa catei de usturoi
putin unt
sare
piper
parmesan
paste

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:

Nu stiu de ce, dar mie imi plac pennele pentru carbonara, asa ca fierbem pastele dupa cum scrie pe pachet.

Intre timp punem untul intr-o tigaie de teflon si cand s-a topit adaugam cativa catei de usturoi, intregi si chiar necuratati de coaja, doar pentru aroma. Punem apoi kaizerul taiat feliute si il lasam sa se rumeneasca putin. Il scoatem apoi din tigaie si indepartam usturoiul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, putina sare si piper si adaugam si kaizerul.

Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le punem fierbinti peste amestecul cu smantana si kaizer. Amestecam bine de tot si apoi presaram parmesan deasupra.

Autor: Todor Daniela

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE