Pasta care te scapă rapid de celulită. Ai nevoie de doar două ingrediente

Pasta care te scapă rapid de celulită. Ai nevoie de doar două ingrediente

pasta din doua ingrediente care te scapa de celulita

Celulita pare a fi o problemă comună cu care fiecare femeie se confruntă. Slabe sau plinuțe, scunde sau înalte, nicio femeie nu pare să fie în măsură să scape de această problemă. Există mai multe teorii legate de apariția celulitei, dar cei mai mulți susțin că principala problemă este din cauza dezechilibrului în țesutului conjunctiv și a grăsimii din corp.

Cu toate acestea, există mulți alți factori care pot contribui la acest dezechilibru, cum ar fi hormonii, stilul de viață, dieta sau trecutul genetic. Chiar dacă excesul de greutate duce la un risc mai mare de a avea celulită, la fel de bine și cele care au o talie subțire pot avea celulită.

Este posibil să fi încercat deja mai multe căi de atac, dar acest remediu natural poate face minuni pentru pielea ta.

Pentru a pregăti această pastă care te scapă de celulită ai nevoie de doar două ingrediente.

Ingrediente:

¼ cană zaț de cafea

3 linguri apă caldă

2 linguri ulei de măsline sau de migdale

Amestecă cafeaua măcinată cu apă și lasă timp de aproximativ zece minute, până când cafeaua absoarbe apa și se transformă într-o pastă groasă. Adaugă uleiul de măsline sau de migdale și amestecă bine totul.

Mod de aplicare:

Ia pasta și pune pe zona cu celulită, apoi folosind mișcări circulare maseaza timp de 5-10 minute. Poți folosi vârful degetelor sau un burete.

Spală cu apă caldă și aplică o loțiune.

Se repetă acest procedeu de 2-3 ori pe săptămână și pentru a avea rezultate uimitoare. Vei începe să vezi diferența destul de rapid.

Masajele cu cafea sunt extrem de benefice pentru a scăpa de celulită. Masajul și exfolierea stimulează fluxul sanguin, iar cofeina din cafea are un efect de strângere a pielii.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *