GATIT / 10.02.2019 , 13:31  / adaugat acum 6 zile

Parjoale moldovenesti

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE
700 g carne vita
300 g carne porc
3 oua
2 cepe
1 morcov
un miez de paine inmuiat in lapte
o capatana usturoi
marar, patrunjel
sare, piper, cimbru
faina
ulei

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:


Carnea se toaca. Ceapa si morcovul tocate marunt se trag in tigaie in putin ulei pana se inmoaie. Se pun apoi peste carne. Se adauga mujdeiul de usturoi, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, ouale batute, verdeata tocata, cimbru uscat dupa gust, sare si piper. 

Se formeaza gramajoare de carne care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Pofta buna!


SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE