GATIT / 03.03.2019 , 17:47  / adaugat acum 3 luni

Pandispan pufos cu visine

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE:
4 oua
un praf de sare
16 linguri zahar
esenta de vanilie
16 linguri ulei
16 linguri lapte
400 g faina
un plic de praf de copt (10 g)
500 g visine conservate, fara samburi
Dimensiune tava: 27/37 cm

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se mixeaza ouale cu sarea, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza totul.


Se scurg visinele bine de zeama si se adauga circa trei sferturi din cantitatea lor in aluat. Se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri.


Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se toarna aluatul, dupa care se presara, din loc in loc, restul de visine. Se introduce tava la cuptor, pana cand pandispanul se rumeneste frumos.


Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.


SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE