GATIT / 26.05.2019 , 18:36  / adaugat acum 2 luni

Pandispan pufos cu capsuni

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE
7 oua
7 linguri zahar
7 linguri faina
3 pliculete zahar vanilinat
1 plic praf de copt
3 linguri ulei
un praf de sare
250 gr capsuni proaspete
zahar pudra

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:


Se separa albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile se bat alaturi de ulei, 2 plicuri zahar vanilinat, sarea si praful de copt stins.


Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea ferma si lucioasa.


In spuma de albusuri se incorporeaza usor emulsia de galbenusuri si faina.


Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Fructele se spala si se taie in 4. Optional, se pot da prin faina inainte de a le aseza pe toata suprafata tavii, peste compozitia de pandispan.


Deaspura se presara cel de-al treilea pliculet de zahar vanilinat.


Se da la cuptor, la 150 grade, pentru 20-30 minute, sau pana trece testul scobitorii.


Se lasa la racorit si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna!!

 
TIPS-URI:

1.Compozitia este pentru o tava de 15/25 cm.

2.Dupa coacere puteti pune deaspura frisca sau crema de vanilie

3.Capsunile pot fi inlocuite cu orice fructe doriti.

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE