GATIT / 19.06.2019 , 20:41  / adaugat acum 2 luni

Pandispan cu fructe

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
INGREDIENTE
7 oua
7 lg zahar
7 lg faina
2 plicuri zahar vanilat
1 lgt rasa praf de copt
Zeama de lamaie
3 lg ulei floarea soarelui
Coaja portocale si lamaie
1 vf cutit de sare
Putina faina pentru fructe
Fructe proaspete sau congelate 500 gr

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:


Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. Albusurile se bat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Crema de galbenusuri se incorporeaza in albusuri treptat amestecand de jos in sus. Se adauga treptat faina cate o lingura .

Se pune compozitia in tava tapetata si se distribuie in mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca sa nu se lase si apoi se pun pe toata suprafata prajiturii. Presari peste ele celalalt zahar vanilat. Dai la cuptorul incalzit la foc mic aproximativ 25 min. Faci testul cu scobitoarea si cand e gata inchizi focul.

Merge foarte bine si cu mere taiate cuburi peste care presari scortisoara si zahar vanilat sau orice fructe chiar si congelate.

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE