O fetiță era bolnavă și a mers la medic. Când mama ei a văzut rețeta, a rămas șocată

O fetiță era bolnavă și a mers la medic. Când mama ei a văzut rețeta, a rămas șocată

fetita bolnava

Micuța Rafaeli din Brazilia are doar doi ani, dar este deja celebră în lumea online-ului. Și asta datorită unei rețete prescrise de un doctor în urma vizitei ei la spital.

Mama ei, Veri Trindade, a dus-o la spital pentru că avea febră mare. Veri a fost foarte sceptică cu privire la această vizită la medic, deoarece ar fi avut experiente îngrozitoare cu sistemul de sănătate din Brazilia în trecut. Dar de această dată, lucrurile au fost diferite, foarte diferite. Ea a postat această experiență pe Facebook.

Pe rețetă scrie: “Rafaeli, să te faci bine curând! Pupici de la Dr. Nice.

Veri a scris: “Nici macar nu stiu de unde sa incep. Am fost foarte ingrijorata pentru Rafaeli pentru ca a avut febra noaptea trecuta. In aceasta dimineata avea umflaturi pe piele, asa ca ne-am decis sa o ducem la spital. Am fost sceptica din motive pe care nu le pot explica aici. Dar azi am fost surprinsa total. Sunt in lacrimi. Inima bate cu putere…de usurare. Am ajuns acasa si i-am spus sotului meu ca nu pot sa cred ca exista astfel de oameni in sistemul medical. Acest medic incredibil a consultat-o pe fiica mea cu foarte multa rabdare. Nu a plans, a fost la fel de surprinsa ca si mine. Nu am cuvinte, Orasul nostru are un adevarat inger! Multumesc, Dr. Marcelo! Dup ce a scris reteta cu medicamente, a mai scris una special pentru fiica mea. Imi voi aminti asta toata viata.

Acest mesaj a devenit viral in Brazilia si a fost distribuit de mii de ori. Mama si medicul nu se asteptau ca lucrurile sa mearga atat de departe, dar sunt fericiti ca povestea a fost impartasia atator oameni. “Tara noastra are nevoie de vesti bune.” spune dr. Marcelo. Intr-adevar, Brazilia se confrunta cu o criza economica si guvernamentala care afecteaza toate institutiile guvernamentale. Asa ca aceasta poveste a adus speranta oamenilor si i-a facut sa zambeasca.

Un mic act de bunatate poate face uneori diferenta. Cinste celor care isi fac treaba din dragoste!

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *