GATIT / 25.11.2018 , 12:09  / adaugat acum 2 saptamani

Negresa pufoasa de post

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
Ingrediente:
350 g zahar
125 g ulei
600 g faina
3 linguri cacao
350 ml apa
4 linguri gem
100 g miez de nuca taiat marunt
coaja de la o portocala mica, rom, un praf de sare
1 1/2 plic de praf de copt

Glazura:
150 g zahar
50 g cacao
70 ml apa
50 g margarina
o lingura ulei

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele.

Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana cand trece testul cu scobitoarea.

Intre timp pregateste glazura.

Pune toate ingredientele necesare pentru glazura intr-o cratita, pe foc, si lasa sa fiarba cca 15 minute, amestecand din cand in cand.

Cand este gata se da deoparte, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si se mai adauga 50 g margarina.

Aceasta glazura se toarna peste prajitura calda.

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE