Măști naturale de albire a pielii faciale

Măști naturale de albire a pielii faciale

masti naturale de albire a tenului

Din cele mai vechi timpuri femeile au căutat diferite metode pentru a arăta cât mai frumoase. A existat întotdeauna o dorință veșnică în rândul femeilor din întreaga lume pentru albirea tenului în mod natural și a avea astfel un chip angelic. Acum, nu mai este dificil pentru a albirea tenului rapid și a obține efectul dorit prin intermediul unor metode naturale de albire a tenului, extrem de eficiente. Aceste măști naturale pentru albirea tenului sunt din ingrediente naturale.

Măști naturale pentru albirea pielii faciale

Albirea tenului în mod natural, folosind tomate și lămâi

Proprietățile de albire naturală pe care le au tomatele și lămâile pot fi folosite pentru albirea pielii feței și a corecta imperfecțiunile. Amestecă pulpa de la o roșie mare și coaptă cu o jumătate de linguriță de suc de lămâie pentru a face o mască de albire a feței. Aplică amestecul pe gât și față și lasă masca să rămână timp de douăzeci de minute. După acest timp spală cu apă și lasă să se usuce.

Utilizarea regulată a acestei măști în fiecare zi, timp de aproximativ două luni, te va ajuta cu siguranță în vederea atingerii unui ten facial alb, fără pete.

Mască cu flori de lotus pentru albirea pielii

Ingredientele necesare pentru a face acestă mască de albire a tenului sunt două flori de lotus, împreună cu tulpinile lor, două lingurițe de ulei de migdale, două linguri de lapte integral și apă de trandafir. Se curăță tulpina și florile sub jet de apă. Elimină petalele florilor de lotus și taie tulpina de lotus în bucăți mici.

Aceste bucăți de tulpină de lotus sunt amestecate cu lapte integral și apoi cu uleiul de migdale până când se obține o pastă omogena. Înainte de a aplica masca, curăță fața cu un agent natural de curățare sau loțiune și lasă să se usuce. Aplică mascade albire a pielii pe față și pe gât și acoperă ochii cu 4-5 frunze de lotus care au fost stropite cu apă de trandafiri. Lasă masca să se usuce în mod natural timp de 20 minute și apoi spală cu apă rece.

Masca cu flori de lotus trebuie utilizată săptămânal, timp de trei luni pentru a obține cele mai bune rezultate. Această mască de albire facială poate fi utilizată în primele ore ale dimineții, după trezire, deoarece puterea de absorbție a pielii este mai mare în acest moment. Masca cu flori de lotus este una dintre cele mai bune remedii naturale pentru albirea pielii.

Albirea pielii faciale cu făină graham

Una dintre cele mai populare rețete pentru albirea feței este de folosi făină graham. Ia două linguri de făină graham și amestecă cu o linguriță de suc de lămâie și patru lingurițe de lapte. Ingredientele trebuie amestecate cu o lingură pentru a face o pastă fină de consistență moderată.

Aplică masca pe față și gât și lasă timp de 15-20 de minute. Spală cu apă rece. Folosirea în mod regulat a acestei măști pe o perioadă de două luni va duce la o schimbare în colorarea și corectarea pielii.

Încercă aceste măști naturale de albire a pielii faciale și vei avea o piele frumoasă și fără pete.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *