Măști cu ananas pentru față curată și catifelată

Măști cu ananas pentru față curată și catifelată

masti cu ananas pentru fata

Fructele au o cantitate mare de vitamine care este bună atât pentru sănătate cât și pentru frumusețe. Există numeroase măști de față care se face din extract de fructe care pot fi aplicate pentru a avea un ten cu o piele strălucitoare și cu un aspect tânăr și frumos. Unul dintre fructele din care se pot face măști faciale este ananasul. Acest fruct poate fi folosit în mod natural pentru a oferi strălucire pielii.

Ananasul este unul dintre cele mai gustoase fructe, dar, de asemenea, este cunoscut ca un ingredient minunat pentru frumusețea facială. Odată ce ai pregătit măști de față cu ananas și le vei aplica pe ten, vei obține o piele strălucitoare. Aceste măști naturale de față cu ananas proaspăt sunt foarte eficiente în comparație cu alte creme disponibile pe piață. Dacă vei aplica aceste măști faciale cu ananas nu va mai trebui să mergi la saloanele de înfrumusețare să faci diferite tratamente care te vor costa bani.

Mască pentru față cu miere și ananas

Ingrediente:
ananas proaspat
3 linguri de ulei de masline extra virgin
1 lingură de miere naturală

Zdrobește puțin ananas și amestecă cu trei linguri de ulei de măsline și o lingură de miere naturală. Aplică masca pe față și pe gât. Lasă timp de 30 de minute să se usuce. Spală cu apă călduță și apoi stropește cu puțină apă rece fața.

Mască pentru față cu ananas și nucă de cocos

Ingrediente:
4 felii de ananas proaspăt
2 linguri de lapte de cocos

Pune ingredientele într-un procesor de alimente și lasă-le până când totul devine o pastă omogenă. Aplică amestecul pe față și pe gât. Lasă timp de 30 de minute să se usuce, apoi spală cu apă călduță.

Mască pentru ten cu ananas, papaya și miere

Aceasta mască pentru ten, care are în compoție și ananas, ajută la exfolierea și hidratarea pielii. De asemenea, ajută la reținerea umezelii și face ca pielea să strălucească.

Ingrediente:
4 felii papaya proaspătă
3 felii de ananas
1 lingură de miere naturală

Pune ingredientele într-un blender de alimente și lasă până când vei obșine o compoziție omogenă. Aplică masca pe față și gât și lasă să stea timp de 20 de minute.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *