Masează tenul cu o felie de roșie pentru un minut! Iată efectul incredibil

Masează tenul cu o felie de roșie pentru un minut! Iată efectul incredibil

maseaja fata cu rosie

Nu contează vârsta ta, dacă ai probleme cu acneea ști cât de frustrant și jenant poate fi. De asemenea, uneori acneea poate fi dureroasă. Această problemă apare din cauza mai multor factori.

Cu toate acestea, acneea nu reprezintă o amenințare pentru sănătate, dar procesul de eliminare este unul care necesită timp și perseverență.

În acest articol vei afla cum poți scăpa de acnee cu ajutorul unui remediu la îndemână. Soluția se află în grădina sau bucătăria ta.

Remediu cu tomate pentru a scăpa de acnee

Poți începe să utilizezi tomate pentru îngrijirea pielii, pentru a scăpa de acnee și pentru a reduce apariția de cicatrici îm urma vindecării acneei. Tomatele sunt bogate în vitamine, cum ar fi vitaminele A, C, E, K, și B6, care ajută la diminuarea porilor și oferă pielii hrana necesară.

In plus, aciditatea din tomate echilibrează nivelul pH-ului la nivelul pielii și scade posibilitatea erupțiilor. De asemenea, roșiile conțin acid salicilic pe care îl poți găsi în multe tratamente comerciale.

Cum se folosesc tomatele în mod corespunzător pentru a scăpa de acnee?

Cea mai bună și simplă metodă de a scăpa de acnee cu roșii. Ia o felie de roșie și masează zonele problematice ale feței. Această metodă este foarte bună pentru erupțiile minore și nu ai nevoie de mult timp să face acest lucru.

Masca cu tomate

Ia o roșie și fă-i un X în partea de sus. În continuare, pune roșia în apă caldă timp de aproximativ un minut și îndepărtează-i coaja. Scoate semințele apoi pasează roșia până obții o pastă. Aplică pasta pe față și lasă pentru aproximativ o oră înainte de spăla.

Mai mult decât atât, poți adăuga piure de castravete sau iaurt pentru o mască ce va reduce durerea provocată de acnee.

Mască cu suc de roșii și lămâie

Amestecă o lingură de suc de roșii, cu câteva picături de suc de lămâie într-un vas mic. Aplică amestecul pe zona afectată și lasă timp de aproximativ cinci minute înainte de a spala cu apă caldă.

 

sursa foto: home.remedydaily.com

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *