Masează aceste patru puncte de pe corpul tău pentru a accelera metabolismul și a pierde rapid în greutate

Masează aceste patru puncte de pe corpul tău pentru a accelera metabolismul și a pierde rapid în greutate

fata

Acupunctura și presopunctura au fost folosite de secole ca tratamente alternative pentru o lungă listă de probleme și s-au dovedit extrem de eficiente și benefice pentru anumite boli. Aceste tehnici nu sunt o știință exactă; modul în care funcționează este foarte simplu. Fiecare organ din corpul nostru este conectat la un anumit punct prin canale de energie și, dacă ai o problemă cu un organ trebuie să localizezi punctul corespunzător și să-l masezi.

Dar știai că presopunctura poate ajuta, de asemenea, la pierderea în greutate și la accelerarea metabolismului? Mai jos sunt patru puncte, care, dacă sunt apăsate te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus și să ai un corp de invidiat, fără nici un alt efort din partea ta. Masează aceste patru puncte pentru a stimula nivelul de energie, a accelera metabolismul, a elimina și preveni depunerile de grăsime și a reduce pofta de mâncare.

Mai jos sunt punctele în care trebuie să apeși dacă dorești să pierzi în greutate rapid

Față

Maseză acest punct de pe fața ta pentru a ține apetitul sub control și pentru a reduce stresul și anxietatea. Acest lucru te va ajuta în mod sigur. Este punctul dintre nas și buza superioară, pe care trebuie să îl masezi timp de cinci minute, de două ori pe zi.

Braţ

brat

Masarea acestui punct te va ajuta să reduci temperatura corpului și să îmbunătațești funcțiile intestinale. Este un punct extrem de important deoarece energia corpului trece prin acest punct. Trebuie să masezi timp de un minut, de 2-3 ori pe zi.

Picior

picior

Acest punct de pe piciorul tău se numește “Zu San Li”. Este un punct utilizat pe scară largă în presopunctură. Masarea lui poate stimula digestia, reduce și previne inflamația. Este foarte important, de unde și porecla „punctul de o sută de boli” sau „punctul de longevitate”. Masarea lui în fiecare zi te poate ajuta să pierzi 450 grame într-o săptămână.

Este situat chiar sub rotulă și poți găsi locația exactă prin acoperirea genunchiului stâng cu palma dreaptă și vice-versa. Între vârful degetului mic și cel al degetului inelar există o cavitate mică între oasele. Acesta este „punctul de longevitate”.

Masează acest punct pentru aproximativ zece minute în sensul acelor de ceasornic de nouă ori pe fiecare picior. Nu masa înainte de a merge la somn, deoarece poate duce la insomnie. Dacă simți putina durere sau disconfort este complet normal în timpul masajului, asa că nu-ți face griji.

Ureche

ureche

Masarea acestui punct poate stimula metabolismul și ajuta organismul sa digere alimentele mai rapid – duce la pierderea rapidă în greutate. Trebuie un masaj blând, în mod continuu și apoi să presezi cu degetul mare, timp de trei minute. Repetă masajul de trei ori pe zi.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *