Îngrozitor! Un bărbat a suferit arsuri. Iată ce i-a explodat în buzunar!

Îngrozitor! Un bărbat a suferit arsuri. Iată ce i-a explodat în buzunar!

Un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a suferit arsuri oribile după ce o baterie de la o țigară electronică i-a explodat în buzunar.

David Yeo, din Devon, avea o noapte liniștită acasă cu prietena lui Beckie atunci când bateria, o rezervă pierdută prin buzunarul pantalonilor, dintr-o dată, a izbucnit în flăcări. Domnul Yeo susține că are arsuri de gradul 3 la picior drept, precum  și leziuni la ambele brațe.

El avertizează miile de utilizatori de țigări electronice să fie foarte atenți. David Yeo declară: “A fost o pocnitură masivă și flăcările au țâșnit. A fost ca un foc de artificii. Am încercat să mă arunc pe podea, dar holul era prea mic.” El a mai adăugat: “Am reușit să rup pantalonii, dar a fost prea târziu. Am fost noroc că prietena mea era cu mine. “

“Ea a învins flăcările în timp ce eu îmi dădeam jos pantalonii. Am fost într-o stare de șoc complet. Tremuram și țipam.”, a spus el.

Yeo a fost dus de urgență la spital și, deși a fost externat în acea noapte, a mers în fiecare zi la spital penru a i se schimba bandajele. El a mers la un spital din Plymouth și asteaptă să i se spună dacă necesită o grefă de piele.

Tom Pruen, director științific la Asociația de Țigarete Electronice a făcut o avetizare, să nu păstrați bateriile țigărilor alături de chei și monede. El spune că poate conduce la scurtcircuitarea bateriei care conduce la încălzirea excesivă și în cazuri extreme, la foc. Acest lucru se poate întâmpla în cazul tuturor bateriilor cu terminalele expuse.

Din acest motiv, introducerea bateriilor în același buzunar ca obiecte metalice ar trebui evitate, iar bateriile ar trebui să fie în mod ideal  stocate într-o cutie din plastic pentru a se asigura că acestea nu pot fi scurtcircuitate.

Din fericire, într-un dispozitiv de  țigară electronică, bornele bateriei sunt protejate, astfel încât această problemă se aplică numai baterii de rezervă care sunt transportate.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *