Îndepărtează negii (verugile) în mod natural, cu bandă adezivă

Îndepărtează negii (verugile) în mod natural, cu bandă adezivă

indeparteaza negii cu banda adeziva

Negii (verucile) sunt mici creșteri care apar pe piele, ce au un aspect granulat, inestetic și neplăcut. Din păcate sunt o problemă comună și cel mai frecvent apar pe degete sau mâini.

Verucile comune sunt cauzate de un virus și sunt transmise printr-o simplă atingere. Așa cum am spus, ele apar, de obicei pe degete sau mâini și pot fi:

– umflături mici cu aspect granulat cărnos;
– de culoarea pielii, albe, roz sau cafenii;
– aspre la atingere.

Bandă adezivă pentru îndepărtarea negilor

Una dintre cele mai cunoscute remedii naturale pentru a îndepărta negii (verucile) este folosirea zilnică a benzii adezive de argint. Banda adezivă a apărut ca un tratament viabil pe baza unor studii preliminare.

Intr-un studiu, au participat 60 de pacienți. Jumătate dintre ei au apelat la crioterapie, in timp ce cealaltă jumătate a folosit banda adezivă. După două luni, 85% dintre cei care au folosit banda adezivă au scăpat de negi, în timp ce doar 60% dintre cei care au apelat la crioterapie au scăpat de negi.

Iată cum poți utiliza banda adezivă pentru a scăpa de negi:

Acoperă negii cu o mică bucată de bandă adezivă de argint timp de șase zile, înlocuind banda după cum este necesar. Dupa acest timp scufundă zona în apă și îndepartează ușor țesutul mort, cu o piatră ponce sau pilă de unică folosință.

După 12 ore se repetă acest procedeu, până când negul dispare.

„Metoda de a scăpa de negi cu ajutorul benzii adezive nu este un leac apărut peste noapte. Este un tratament viabil descoperit în urma unor studii.” – spune Dr. Julian Whitaker, director al Institutului Wellness Whitaker.

Pentru a reduce riscul de veruci comuni:

Evita contactul direct cu condiloame.
Nu utilizați aceeași piatră ponce.
Nu mușca unghiile. Verucii apar mai frecvent la nivelul pielii, care a fost ruptă. Ruperea pielii din jurul unghiilor deschide „ușa” pentru viruși.

Notă: Consultă medicul dacă creșterile negilor sunt dureroase, își modifică aspectului sau culoarea. Încearcă tratarea negilor, dar dacă tot persistă, se răspândesc sau reapar, mergi la medic.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *