Idei de machiaj pentru Halloween

Idei de machiaj pentru Halloween

machiaj pentru Halloween

Una dintre cele mai interesante sarbatori de pe tot globul, Halloween, se apropie cu pasi repezi. Probabil ca multe femei au avut un machiaj de Halloween special anul trecut si sunt in cautarea de noi modele de machiaj pentru Halloween 2014. top24news.ro va propune cateva idei de machiaj pentru Hallweenul din acest an. Vezi care dintre modelele de mai jos se afla printre preferintle tale.

1. Aceasta idee este destul de originala pentru fetele care doresc sa adauge ceva mister in aspectul lor. Partea „cusuta”, la buze si obraz, este destul de usor de realizat cu ajutorul creionului negreu. Pentru a adauga un efect mai izbitor de machiaj de Halloween, puteti realiza o pata neagra in jurul unui ochi, care va arata uimitor, daca ochii tai sunt verzi sau negri.
Idei de machiaj pentru Halloween

2. Creatura tribala infricosatoare
Pentru a realiza acest model de machiaj pentru Halloween, aveti nevoie de multa rabdare si o multime de elemente de machiaj colorate. Incepeti cu ochii, cu toate nuantele tale preferate, luminoase si aplicati-le pe intreaga pleoapa si spranceana. Rujul rosu si portocaliu va aduce un aspect mai viguros, care chiar daca nu este atat de infricosator este interesant si proaspat.
Creatura tribala infricosatoare

3. Fata de piatra rupta si decolorata
Un alt machiaj destul de simplu de facut, dar totusi, o idee interesanta si eleganta, este de a acoperi fata cu pulbere alba. Lasati o parte a fetei neacoperita si, apoi, aplicati fisurile cu creion negru obisnuit. Pune accentul pe buze si lasati-le jumatate pentru a fi date cu ruj rosu. In cele din urma, termina liniile pentru a face intregul machiaj frumos.
Fata de piatra rupta si decolorata

4. Machiaj regina Renasterii
Gasiti o peruca intr-o nuanta care se va potrivi cu rujul? Nu dati cu ruj pe toata suprafata buzelor, ci doar o parte, incat sa obtineti o inima ca un simbol de regina inimilor. Cartile sunt, de obicei, in legatura cu unele mituri si legende infricosatoare. Accentul principal in aceasta idee de machiaj este concentrat asupra ochilor. Desenati sprancene ultra-subtiri si culorati restul pleoapelor cu albastru deschis. Aplicati cateva gene artificiale sau pur si simplu utilizati rimel preferat pentru a avea acelasi efect.
Machiaj regina Renasterii

sursa foto: pinterest com

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *