Iată alimentul periculos pe care l-a consumat o fetiţă înainte să îi apară pete roşii pe picioare

Iată alimentul periculos pe care l-a consumat o fetiţă înainte să îi apară pete roşii pe picioare

fetita

Mama unei fetiţe de doar câţiva anişori a postat un mesaj înfricoşător pe pagina sa facebook. Mesajul a devenit rapid viral şi avertiza alţi părinţi despre substanţele chimice nocive ascunse în gustări cu care ne hrănim copiii, considerate ca făcând parte dint-o alimentaţie sănătoasă. Acest lucru l-a făcut după ce fiica sa a avut o reacţie alergică ce putea duce chiar la deces.

Când Misty Lyn a văzut prima erupţie a alergiei a rămas şocată. În doar câteva ore picioarele copilei s-au înroşit şi umflat ca atunci când ar fi fost bătută cu o urzică. La început nu a avut nicio idee.

Îngrozită că pe micuţa Harper ar fi ciupit-o vreo insectă veninoasă, i-a cerut soţului să o plimbe pe afară pentru ca roşeaţa să dispară.

Cei doi soţi au decis să ducă fetiţa la medic pentru a afla cauza care a dus la înroşirea picioarelor.

După ce au dus-o pe micuţă la medic, Misty Lyn a declarat: “A trebuit să o ducem pe Harper la medic. Nu am avut nicio idee despre ce ar fi putut să ducă la această eruptive. Chiar şi cadrele medicale au rămas mirate pentru că nu au mai întalnit un asemenea caz.

Citeste si: Ingrijirea unghiilor acasa. Cele mai bune sfaturi

Deși mulți părinți ar putea crede că Misty pur și simplu exagerează, erupţiile cutanate dureroase răspândite atât de rapid pe corpul fiicei ei sunt dovada clară că a consumat un aliment nu tocmai sănătos.

După investigaţii, medici au descoperit că Harper consumase cereale cu numeroşi coloranţi. Cerealele se numesc “Apple Jacks”, iar ea le-a consumat pentru prima dată chiar în acea dimineaţă.

După ce s-a întâmplat cu fiica ei, Misty a dorit să avertizeze si alți părinți cu privire la pericolul la care îşi expun copiii atunci când le dau cereale.

„Vă rugăm să împărtăşiţi cu fiecare părinte să ştie că aceste cereale conţin numeroşi coloranţi care fac rău nu doar copiilor ci şi adulţilor!”, a încheiat tânăra mamă.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *