I-a salvat viaţa folosind doar un ac. Trebuie să ştii acest truc!

I-a salvat viaţa folosind doar un ac. Trebuie să ştii acest truc!

I-a salvat viaţa folosind doar un ac. Trebuie să ştii acest truc!

Un bărbat a fost la un pas de deces, dar soţia sa i-a salvat viaţa cu ajutorul unui ac. Crampele musculare pot fi foarte dureroase şi periculoase, de obicei dacă se manifestă în timpul nopţii, dar ele pot să apară şi după ce facem excerciţii fizice.

Principalele cauze pentru care apar crampele sunt boli vasculare, tulburări ale sistemului nervos, tulburări ale metabolismului, lipsa de calciu şi magneziu din organism, nevroze etc.

De cele mai multe ori, persoanele care suferă de crampe musculare le neglijează, iar abia atunci când durerea persistă merg la doctor sau apelează la remedii naturiste, care de cele mai multe ori nu dau roade.

Unul dintre aceste remedii naturale spune ca atunci când suferi de crampe musculare să bei timp de trei săptămâni un amestec format dintr-o lingură de muşeţel fiert si strecurat cu 500 ml de apă, amestecat cu două linguri de stafide şi smochine tocate într-un borcan.

Citeste si: Crampe la picioare – cauze si remedii

Unii oameni spun că este bine să se spele picioarele, în dimineața și seara, cu suc de lamaie. Apoi, nu șterge picioarele tale, dar a pus pe Do acest tratament timp de 2-3 săptămâni. In acelasi timp consuma un pahar de apa cu o lingurita de suc de lamaie.

Unii oameni spun că este bine să te speli pe picioare dimineața şi seara cu suc de lamiae şi să nu ştergi picioarele. Acest tratament trebuie urmat timp de 2-3 săptămâni. În acelaşi timp consumă un pahar de apă cu o linguriţă de suc de lămâie.

Pentru un bărbat din Canada, crampele pe care le avem cu toţii puteau să îl ucidă. Totul s-a întâmplat pe marginea unei piscine. Ieşit din apă după ce înnotase câteva sute de metri, bărbatul a căzut lat. Norocul său a stat în mâinile soţiei care i-a salvat viaţa cu ajutorul unui ac, folosind un truc simplu.

Imediat ce soţul a căzut, femeia i-a înfipt un ac in pulpa piciorul, fară a atinge o venă mare, iar el şi-a revenit.

Acest truc simplu funcţionează chiar şi în cazul unui atac cerebral la nivelul capului.

Medicii susţin că atunci când intervine o crampă musculară, iar pacientul leşină poate duce chiar la decesul acestuia.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *