Femeia nevoita sa-si rada barba de 3 ori pe zi! Motivul incredibil pentru care i-a fost refuzat tratamentul de epilare cu laser!

Femeia nevoita sa-si rada barba de 3 ori pe zi! Motivul incredibil pentru care i-a fost refuzat tratamentul de epilare cu laser!

femeia nevoita sa-si rada barba de trei ori pe zi

Mama a doi copii, Cheryl Howe, o femeie de 32 de ani este nevoita sa epileze parul de pe fata, sani si burta in fiecare zi din cauza unei boli provocate de hormoni. In ciudat faptului ca a fost avertizata ca nu poate avea copii, ea are acum doi copii, pe Sharon de 15 ani si Jack in varsta de 6 ani.

Cheryl a fost diagnosticata cu sindromul ovarului polichistic (PCOS) pe cand ea avea 12 ani, dupa ce testele au aratat ca avea chisturi mici crescute pe ovare. Initial aceste chisturi interferau cu cresterea hormonilor. Acest lucru poate duce de obicei la cresterea excesiva a parului, infertilitate si avort in cazuri mai rare – si chiar creste sansele de a dezvolta anumite tipuri de cancer.

Ea sustine ca a cheltuit 2.000 de lire pe an pentru aparate si creme de epilat, de cand se confrunta cu aceasta problema. In luna ianuarie, dupa o asteptare de zece ani de la NHS (Serviciul National de Sanatate), in cele din urma i-a fost aprobata finantarea pentru un tratament de indepartare a parului cu laser, care costa minim 10 000 de lire sterline. Luna trecuta, dupa ce nu a mai fost chemata la clinica unde urma sa urmeze tratamentul a sunat sa vada ce se intampla. I s-a spus ca nu se mai afla pe lista de asteptare deoarece tratamentul ei a fost considerat „cosmetic”.

„Sunt absolut dezamagita. Dupa o asteptare de 10 ani pentru aprobarea unui tratament cu laser de indepartare a parului am crezut ca devin o femeie ca toate celelalte, dar mi-a fost evitat deoarece tratamentul a fost considerat cosmetic. Eu nu sunt diferita de o persoana cu arsuri. Ma simt complet devastata si neputincioasa. Ma intreb daca voi avea vreodata sansa de a iubi propriul meu corp. Toata viata mea de pana acum a fost tinta poantelor. Am fost refuzata de la locul de munca pe motiv ca as speria clientii in ciuda faptului ca am avut calificarea corespunzatoare si chiar data afara de la X Factor din cauza aspectului fizic. Nu inteleg cum NHS a putut sa ma scoata dupa lista dupa o asteptare de 10 ani.” a tinut sa adauge Cheryl Howe.

Ea asteapta, de asemenea, o interventie chirurgicala pentru a elimina ovarele, dupa ce o lupta recenta cu cancerul a lasat-o mai sensibila viitoare boli.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *