Elly MPFM 4, schimbare radicală de look

Elly MPFM 4, schimbare radicală de look

Cristian şi Elly mpfm 4

Elly, fostă concurentă şi totodată câştigătoarea sezonul patru de la „Mireasă pentru fiul meu” traversează una dintre cele mai frumoase din viaţa ei. Tânăra se bucură la maxim de statutul de soţie şi este gata să facă orice pentru a rămâne atrăgătoare pentru soţul ei, Cristian MPFM 4.

Fosta concurentă a sezonului patru a celui mai urmărit really-show matrimonial din România a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini care i-a încântat la maxim pe fanii săi virtuali. Elly MPFM 4 s-a vopsit, este adevărat tot blond, dar nu a scăpat privirilor celor care o admiră.

„Ce frumoși sunt! Și ce schimbare reușită de look, o prinde foarte bine pe Elly culoarea asta la păr, era frumoasă și înainte, dar acum e și mai și! Super! Arată foarte bine amândoi, se vede că sunt fericiți și le priește viața de afară”, a scris o fană entuziasmată.

O altă telespectatoare a ţinut să adauge: „Cei mai frumoşi şi nu va mai exista un cuplu care să se iubească aşa cum se iubesc ei!”

Elly are un nou look

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: „Mireasă pentru fiul meu” este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

sursa foto: facebook

loading...
Etichete: , ,
Articole asemanatoare
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *