Efectele umitoare pe care le are uleiul de ricin. Regenerează și îngroașă părul

Efectele umitoare pe care le are uleiul de ricin. Regenerează și îngroașă părul

ulei de ricin pentru regenerarea si ingrosarea parului

Părul este „încununarea oricărei persoane”. Noi vedem de multe ori părul ca pe o oglindire a identității noastre, deoarece este în același timp atât ceva propriu cât și ceva ce alte persoane văd la noi încă de la primul contact vizual. Nimeni nu vrea să-și piardă părul, dar mai devreme sau mai târziu acest lucru se întâmplă. În cazul în care părul se subțiază sau cade, tot ceea ce trebuie să faci este să încerci o mască de par cu ulei de ricin, deoarece uleiul de ricin ajută la creșterea și regenerarea părului.

Folosește ulei de ricin pentru a îngroșarea sau regenerarea părului, pentru a avea un păr frumos.

Uleiul de ricin conține vitamina E, minerale, proteine, antibacteriene și anti-fungici. Uleiul de ricin conține o trigliceridă a acizilor grași (din care 90% sunt formați din acidul ricinoleic). Această compoziție unică conferă uleiului de ricin beneficii pentru păr și nu numai. De asemenea, acidul ricinoleic te poate scăpa sau preveni de virusuri, bacterii etc. Uleiul de ricin nu are efecte doar pentru păr.

Uleiul de ricin are beneficii pentru păr și numai.

– Îmbunătățește fluxul limfatic. Potrivit lui Dr. David Williams, „Nu există nici un medicament care are capacitatea de a îmbunătăți fluxul de limfatic; Cu toate acestea, operația poate fi ușor de manipulat prin aplicarea uleiului de ricin. ”

– Uleiul de ricin îngroașă firele de păr. Conține acizi grași omega 9 care hranesc părul și foliculii. Este capabil să pătrundă în porii și foliculii care produc părul. Masează scalpul părului cu câteva picături de ulei de ricin.

– Anti-inflamator. Uleiul de ricin conține și acid ricinoleic care are proprietăți anti-inflamatorii. Acesta este utilizat pentru reducerea inflamației și umflarea articulațiilor și a țesuturilor.

– Acidul ricinoleic găsit în uleiul de ricin este capabil să inhibe creșterea bacteriilor și virușilor.

– Uleiul de ricin este un tratament eficient pentru mătreață și ajută la protejarea pielii capului de infecții microbiene și fungice.

Persoanele care au folosit ulei de ricin susțin că acesta nu îngrașă părul.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *