Dietă de trei zile: detoxifică organismul şi previne cancerul

Dietă de trei zile: detoxifică organismul şi previne cancerul

Dieta de detoxifiere de trei zile

Detoxifierea organismului, in special a plămânilor, este foarte importantă deoarece ajută la buna funcționare a întregului organism, iar atunci când organismul este sănătos ai o dispozie bună. Aceste sfaturi trebuie respectate în special de către fumători.

Buna funcționare a plămânilor duce la o sănătate şi stare de spirit foarte bună. Detoxifierea ocazională a plămânilor este extrem de importantă, deoarece aerul pe care îl inspirăm conţine diferite impurități și toxine care se depun zilnic pe plămâni, iar odată acumulate pot duce la boli.

Detoxificarea plămânilor în trei zile

– Cu două zile înainte de a începe detoxifierea nu trebuie să bei lapte și nu trebuie să consumi niciun fel de produse lactate. Organismul trebuie sa elimine toxinele acumulate din aceste produse care sunt depozitate în organism.

– În prima zi trebuie să bei o ceașcă de ceai din plante, înainte de a merge la culcare. Ceaiul va ajuta intestinele să scape de constipaţie şi îţi va stimula plămânii pentru a funcționa cu ușurință.

– Înainte de micul dejun trebuie să bei 300 ml de apă, în combinație cu suc proaspăt stors de la două lămâi. După aceea bea 300 ml suc de citrice sau suc de ananas. Sucul de grapefruit sau cel de ananas conţine antioxidanţi naturali care sunt capabili să îmbunătățească eficiența sistemului respirator.

– Între micul dejun și masa de prânz bea 300 ml de suc de morcov. Sucul te va ajuta să reglezi valoarea pH-ului din sânge în timpul celor trei zile de curățare.

– În timpul prânzului trebuie să introduci 400 ml de suc ce conține potasiu, care va funcționa ca un tonic. Bananele, caisele și perele conțin mult potasiu. Foloseşte unul din aceste fructe pentru a prepara un suc cu conţinut ridicat de potasiu.

– Înainte de a merge la culcare bea 400 ml de suc de afine. Acest lucru ajută organismul să lupte cu bacteriile din plămâni.

– În timpul dietei de trei zile trebuie să te bucuri de asemenea de o baie fierbinte, timp de 20 de minute. În acest fel toxinele vor fi eliminate prin transpiraţie.

– Pune câteva picături de ulei esențial de eucalipt într-un bol plin cu apă clocotită și inhalează vaporii punând un prosop deasupra capului. Practică această metoda până se răcește lichidul.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *