Dietă cu ceai de pătrunjel. Slăbește sănătos 5 kg în 3 zile

Dietă cu ceai de pătrunjel. Slăbește sănătos 5 kg în 3 zile

dieta cu ceai de patrunjel

Patrunjelul este o plantă pe care le folosim la diverse mâncăruri ca un condiment și un mare aliat în lupta împotriva problemelor urinare și boli de rinichi. Nu multe persoane știu beneficiile pătrunjelului în lupta cu kilogramele în plus. Dieta de slăbit cu ceai de pătrunjel verde te ajută să slăbești sănătos și rapid, iar în numai trei zile poți să slăbești 5 kg.

Eliminarea apei din organism este foarte importantă. Odată cu urina toxinele sunt eliminate din corp. S-a dovedit științific că pătrunjelul este un excelent diuretic și un antioxidant puternic.

Prin consumul de ceai din frunze de pătrunjel timp de mai multe zile, poți să slăbești sănătos până la cinci kilograme, aceasta fiind considerată una dintre cele mai sănătoase diete de slăbit rapid. Nu este vorba doar despre topirea grăsimii ci și despre eliminarea toxinelor și eliberarea de lichid din cauza căruia de multe ori simți balonare. Pentru a prepara dieta cu ceai de pătrunjel pentru slăbit trebuie să folosești pătrunjel românesc, cumpărat de la țărani, deoarece cel din import este stropit cu chimicale pentru a obține producții mari rapid și în plus conține mai puține substanțe nutritive.

Slăbește sănătos cu ceai de pătrunjel

Ingrediente:

5 lingurite frunze de pătrunjel proaspăt
1 litru de apă

Mod de preparare ceai de pătrunjel:

Rețeta de ceai de pătrunjel foarte simpla și rapidă. Într-un litru de apă clocotită adaugă cinci linguri de frunze de pătrunjel verde tocat.

Lasă să stea timp de aproximativ 20 de minute, iar apoi ceaiul poate fi strecurat și consumat.

Prepară și bea zilnic ceai de pătrunjel, până la un litru pe zi, timp de o săptămână.

După a treia zi te vei simți mult mai bine.

Nu trebuie consumat mai mult de un litru pe zi.

Etichete: ,
Ads

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *