Dietă cu ananas. Pierde rapid în greutate și detoxifică organismul în 5 zile

Dietă cu ananas. Pierde rapid în greutate și detoxifică organismul în 5 zile

dieta cu ananas

De obicei, se recomandă o dietă prin care kilogramale sunt date jos într-o perioadă mai lungă de timp deoarece atunci când se pierde rapid în greutate organismul are tendința de a lua înapoi kilogramele și în plus o slăbire lentă are un risc mai mic pentru sănătate.

Dieta cu ananas este de fapt o dietă mono, opusul dietei progresive, deoarece este foarte restrictivă, are rezultate rapide, dar nu trebuie ținută pentru mai mult de 5-6 zile. Cu toate acestea, dieta de slabit cu ananas nu reprezintă o amenințare pentru sănătate.

O astfel de dietă de slăbit poate fi ținută ocazional pentru a scăpa de kilogramele în plus. Desigur, pentru a apela la dieta cu ananas trebuie să nu ai probleme de sănătate ce te-ar putea împiedica să nu o urmezi și să nu depășești perioada recomandată.

Pe lângă faptul că o dieta cu ananas ajută la pierderea în greutate, aceasta ajută, de asemenea, la detoxifiere.

Beneficiile ananasului

Ananasul conține puține calorii (în 100 g de ananas se găsesc 50 kcal), dar are un conținut ridicat de apă. Prin urmare are un efect diuretic. Combinat cu un conținut ridicat de fibre care facilitează digestia, o cură de slăbire cu ananas are, de asemenea, efecte de detoxifiere, curățare a organismului de substanțe nocive acumulate de-a lungul timpului ca urmare a unor obiceiuri alimentare nesănătoase și a stilului de viață. Ananasul conține, de asemenea, bromelaină, un amestec de enzime care funcționează ca un agent anti-inflamator și este un arzător eficient de grăsime.

Citește și: Dietă de trei zile: detoxifică organismul şi previne cancerul

Argumente pro şi contra

Monodietele au o reputație proastă, dar dacă sunt urmate corect ele pot fi foarte eficiente. Dieta cu ananas are câteva argumente pro care au făcut-o destul de populară:

– Ingredientele sunt ușor de găsit și de pregătit.

– Este o soluție bună pentru a pierde rapid câteva kilograme.

– In afară de a pierdere în greutate acționeaza ca o cură de detoxifiere.

Din moment ce nimic nu este perfect, dieta cu ananas vine și cu câteva dezavantaje:

– Este nevoie doar de câteva ingrediente, deci este monotonă.

– Deoarece ananasul are efecte diuretice, în timpul dietei vei reține mai puține lichide și corpul va fi lipsit de mai multe substanțe nutritive. Ca urmare, trebuie să fii foarte atentă la ceea ce mănânci după dietă astfel încât să nu câștigi înapoi în greutate mai repede decât ai pierdut.

– Nu poți urma această dietă pentru o lungă perioadă de timp deoarece crește riscul de boli de inimă, probleme renale și chiar pierderea masei musculare.

Meniu dietă cu ananas de 5 zile

Pentru rezultate optime, utilizați numai ananas proaspăt, nu conserve.

Mic dejun: 2-3 felii de ananas, 1 ceașcă de iaurt cu un conținut scăzut de grăsimi, fulgi de ovăz

Gustare: 1 pahar de suc de ananas, 1 felie de pâine de secară prăjită, 1 ou fiert

Pranz: Legume fierte la alegere, pește la grătar sau pui

Gustare: 1 pahar de suc de ananas, iaurt sau ai putea amesteca ananas fin tocat cu iaurt simplu

Cina: pui și salată de ananas

În afară de suc de ananas poate bea apa si ceai neindulcit – ceai verde, de exemplu, poate sprijini eforturile de pierdere în greutate, și la fel de apa de lamaie (este ușor acid astfel ajuta digestia).

Concluzie. Ananasul slăbește sau îngrașă?

Tot ce trebuie să faci este să rămâi la acest meniu timp de 5 zile. Dieta are destul de puține calorii, dar este inofensivă pentru cineva fără probleme de sănătate. De asemenea, acest lucru nu este cu siguranță un regim alimentar adecvat în cazul în care vrei să pierzi mai mult de câteva kilograme, deoarece dieta se poate ține doar cinci zile. În plus, dieta cu ananas ajută și la detoxifierea organismului.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *