De ce să nu mai consumi suc din cutii de carton?

De ce să nu mai consumi suc din cutii de carton?

De ce să nu mai consumi suc din cutii de carton

Ști că atunci când bei sau dai suc copiilor tăi acesta nu conține doar zahăr ci și alte ingrediente care fac rău organismului? Pe lângă zahăr, sucul are un conținut ridicat de grăsimi, sare și calorii nesănătoase.

Prea mult zahar poate provoca flatulență, carii, cât și diaree. Natura ne-a dat o mulțime de alimente sănătoase, bogate în vitamine, încât ar trebui să fie alegerea potrivită pentru copiii tăi.

Ghidul a fost introdus de Academia Americană de Pediatrie. Este vorba despre consumul de suc. Dacă ai copii sau pur și simplu vrei să ai grijă de familia ta, trebuie să acorzi o mare atenție sucurilor. Nu se recomandă să dai sucuri de fructe la copii mai mici de 6 luni. Ele pot fi consumate doar ocazional, într-o cantitate mică pentru a nu duce la boli. Întregul fruct este întotdeauna o opțiune mai bună decât sucul în sine.

Fructele și legumele sunt o necesitate pentru copii între 6 luni și 6 ani. Acestea oferă fibre și nutrienți necesari pentru dezvoltarea organismului. Dacă totuși doriți să le dați copiilor suc, limita zilnică trebuie să fie de maxim 170 g pentru copii, la varsta de 1-6 ani. Copiii mai mari de 7 ani, nu ar trebui să bea mai mult de 340 g. Aceste recomandări sunt pentru suc natural 100%, de fructe, nu de băuturi din fructe care au valoare nutritivă mică și care sunt pline cu zahăr. Înainte de a vă decide să cumperați cutii de suc, aruncați un ochi pe cutie să vedeți ce scrie. Cu toate acestea trebuie să știți că materialul din care sunt făcute cutiile de carton în care este ținut sucul conțin compuși chimici.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *