Curăță plămânii de toxine și scapă de inflamație cu acest ceai din 3 ingrediente

Curăță plămânii de toxine și scapă de inflamație cu acest ceai din 3 ingrediente

Curata plamanii de toxine si scapa de inflamatie

Problemele respiratorii sunt extrem de frecvente și, uneori, acestea pot fi destul de intense. Indiferent dacă este vorba de o răceală comună, reacție alergică, secreții nazale sau astm, am trecut cu toții prin această senzație neplăcută de a avea o problemă respiratorie.

Pentru a ameliora simptomele neplăcute care sunt tipice pentru probleme respiratorii, cei mai mulți oameni iau medicamente farmaceutice. Cu toate acestea, aceste medicamente sunt adesea însoțite de efecte secundare care pot duce la alte boli. Vestea bună este că există o modalitate de a rezolva problemele respiratorii fără a fi nevoie de a lua medicamente. Este vorba despre un ceai care curăță plămânii și care este preparat din ingrediente naturale, care nu provoacă efecte secundare.

De ce trebuie să eviți medicația în cazul problemelor respiratorii.

Siropul pentru tuse este adesea recomandat pentru problemele comune respiratorii. Cu toate acestea, chiar dacă te scapă rapid de simptomele provocate de răceală, el poate provoca reacții adverse în cazul în care nu este luat cu moderație.

Poate duce la:

  • Ameţeală
  • Somnolenţă
  • Greaţă
  • Vărsături
  • Eczeme
  • Probleme de respirație

Cand vine vorba de astm sau bronșită, pacienților le este prescris corticosteroizi. Din păcate s-a demonstrat științific că acesta poate să slăbească sistemul imunitar și să crească șansa de a dezvolta o infecție fungică. De aceea este important să cauți o alternativă care nu produce efecte secundare.

Beneficiile pentru sănătate ale frunzelor de lumânărică

Lumânărica este o buruiană care poate fi găsită peste tot în lume. Aceasta a fost folosită mult timp pentru proprietățile sale medicinale și spune că este leac pentru multe probleme respiratorii.

Conține saponin – compuși organici care acționează ca expectorante naturale. Prin urmare, ele ajută organismul să elimine excesul de mucus din plămâni și, prin urmare, ameliorează congestia și alte simptome.

In plus, lumânărica are proprietăți emoliente, ceea ce înseamnă că poate ajuta la calmarea durerilor în gât și reduce durerile cauzate de tuse. Prin urmare este un remediu extraordinar pentru toate simptomele de afecțiuni respiratorii, inclusiv cele cronice cum ar fi bronșita și astmul.

Ceai din plante pentru eliminarea toxinelor din plămâni

Ingrediente:

1 1/2 căni de apă
2 lingurițe de frunze de lumânărică
1 linguriță de frunze de mentă uscate (opțional)
1-2 lingurițe de miere (opțional)

Instrucțiuni:

În primul rând adu apa la punctul de fierbere. Pune frunzele în apa fierbinte.

Lasă pentru aproximativ 15 minute. Strecoară și adaugă miere.

sursa foto: greenhealthyplanet.com

Etichete: , ,
Ads

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *