Curăţă colonul în mod natural cu patru ingrediente ieftine

Curăţă colonul în mod natural cu patru ingrediente ieftine

Curăţă colonul în mod natural cu mere

Curăţarea colonului este un procedeu cunoscut încă din Grecia antică şi a devenit popular în Europa între anii 1920 și 1930. Scopul acestui procedeu este acela de a preveni autointoxicarea colonului.

Mai exact, produsele alimentare care nu au fost digerate în mod corespunzător duc la acumularea de mucus la nivelul colonului care creează toxine care sunt toxice și periculoase pentru corp și provocă diferite simptome, cum ar fi un nivel scazut de energie, creșterea în greutate, oboseală și dureri de cap.

În cazul în care metoda de curăţare a colonului se bazează pe legume sau fructe, trebuie să le alegi pe cele care sunt bogate în fibre şi substanţe nutritive.

Mai jos vă oferim o reţetă pentru curăţa colonul, care este extrem de bogată în substanţe nutritive și fibre ce te va ajuta să elimini în mod eficient toate toxinele din organism.

Prin urmare, acesta conține mere, care sunt bogate în fibre solubile şi care oferă un sentiment de saţietate, ajutând în cazul scaunelor moi.

Aceste fructe includ, de asemenea, fibre insolubile care pot trata în mod eficient constipaţia. Cu toate acestea, trebuie să ştim că atunci când consumăm multe mere sau alimente bogate în fibre trebuie să bem multă apă.

Reţeta mai include seminţe de in care sunt abundente în fibre și sporesc absorbția nutrienților din intestine şi ajută la întârzierea golirii gastrice.

De asemenea, seminţele de in scad riscul de cancer de colon. Inul conţine ingrediente care acționează ca antioxidanți puternici. Mai mult decât atât bolile cardiovasculare și promovează sănătatea inimii, deoarece au un conţinut bogat de Omega 3.

Seminţele de chia au un conţinut extrem de ridicat în fibre care ajută la sănătatea tractului digestiv. Sunt o sursă bogată de vitamine și nutrienți care vor fi absorbite de către organism în timpul procesului de detoxifiere.

Aceste semințe furnizează un sentiment de plenitudine și va ajuta la procesul de pierdere în greutate. Sunt bogate în acizi grași omega 3 care ajută la sănătatea inimii.

Reţeta cu mere pentru a curăţa colonul

Ingrediente:

1 mar

1 lingură seminţe de in

1 lingură seminţe chia

1 linguriță de miere (pentru un gust dulce)

1 cană cu apă

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele, cu excepția semințelor de chia, într-un blender. Apoi, toarnă amestecul în pahare si presară seminţe de chia. Agită amestecul timp de aproximativ 5 minute, apoi consumă.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *