Cum se prepară băutura numită şi „exterminatorul de grăsime”. Te scapă de 3 kg în doar două zile

Cum se prepară băutura numită şi „exterminatorul de grăsime”. Te scapă de 3 kg în doar două zile

3 kg in doua zile

Din ce în ce mai multe persoane se luptă cu obezitatea. Modul de viaţă „nesănătos” pe care mulți dintre noi îl trăiesc astăzi este cauza principală a creşterii excesive în greutate.

Din cauya numeroaselor responsabilități cu care ne confruntăm în fiecare zi, consumul de alimente nesănătoase a devenit din ce în ce mai mare. Pentru că nu avem o dietă echilibrată, corpul nostru câștigă în greutate. Pentru a combate acest lucru, va trebui în mod evident să facem o schimbare în modul nostru de viață. Pentru a accelera pierderea în greutate există numeroase moduri.

Mai jos îţi prezentăm o băutura naturală care te va ajuta să pierzi în greutate în doar 48 de ore. Această băutură accelerează arderea suplimentară a grăsimilor și caloriilor din corp. Ca urmare, vei putea pierde rapid şi într-un mod natural în greutate.

Aromă exotică, rezultate incomparabile
Primul lucru pe care trebuie să-l cunoşti este că trebuie sa consumi această băutură la 30 de minute după micul dejun, indiferent dacă este vorba de suc sau de alimente solide. În plus, se recomandă să se însoțească această băutură cu o cantitate bogată de cereale, fructe, legume și ceai verde. Ceva care este de asemenea important este minimizarea consumului de zahăr.

Vei avea nevoie de:

4 căței usturoi
4 roșii mici
6 linguri suc de lămâie
6 cuburi de gheaţă

Mod de preparare:

Trebuie să spălați foarte bine roșiile și să le tăiați în bucăți mici. De asemenea, curăţaţi căţeii de usturoi şi puneţi peste roşii, în blender.

În cele din urmă, turnați ingredientele rămase și lăsaţi la mixat în blender până când totul devine o compiziţie omogenă.

Trebuie să consumi această băutură exotică de 2-3 ori pe săptămână.

Tomatele conţin licopen. Ea funcționează ca un antioxidant și purificator natural în corpul nostru. Ca urmare, nu vei arde numai grăsimea, ci vei elimina, de asemenea, toxinele și bacteriile dăunătoare din organism. Pe de altă parte, usturoiul are multe proprietăți benefice pentru sănătatea noastră. Începe chiar de astăzi să pregăteşti şi să consumi această băutură și vei obține în curând rezultatele dorite.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *