Cum se împleteşte părul pas cu pas (Video)

Cum se împleteşte părul pas cu pas (Video)

Cum se împleteşte părul pas cu pas (Video)

Cum îmi împletesc părul? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele a numeroase femei. În orice sezon coafurile împletite se poartă foarte mult. De ce? Pentru că o coafură cu părul împletit este foarte versatilă, potrivită chiar dacă te afli în timpul liber sau la birou, cât şi pentru evenimente speciale. Pe lângă acest aspect poate fi foarte sexy sau îţi poate oferi o alură inocentă şi copilăroasă.

Printre cele mai frumoase şi întâlnite împletituri se numără cea olandeză, rusească, cascadă sau coadă de peşte.

Vrei şi tu una dintre cele mai speciale împletituri de păr pas cu pas? Mai jos aveţi câteva împletituri pas cu pas:

1. Cum să faci o împletitura coadă de peşte pas cu pas

Împletitura coadă de peşte se află printre cele mai în vogă împletituri în ceea ce priveşte aranjatul părului. Este o împletitură simplă pe care o poţi face singură acasă, urmând câţiva paşi.

  • Pentru început piaptănă părul bine şi împarte-l în două şuviţe mari şi egale. Se ia câte o şuviţă foarte subţire, una din partea stângă şi una din partea dreaptă şi se intersectează in X.
  • Se repetă acest procedeu până când nu va mai rămâne niciuna liberă.

Ca un truc trebuie să ai mare grijă pentru ca şuviţele să fie subţiri şi să le strângi foarte bine pentru a nu se desface din coadă. La final, după ce ai terminat, ca să lăţeşti coada poţi trage uşor marginile.

2. Împletitura olandeză pas cu pas

Împletitura olandeză mai este cunoscută şi sub numele de împletitura Dutch sau împletitura franţuzească inversă. Este o coafură sexy care poate fi realizată atât pentru la locul de muncă, cât şi în alte contexte, cum ar fi o petrecere.

3. Împletitura franţuzească sau spic pas cu pas

4. Împletitura şarpe sau zig-zag pas cu pas

Deşi lasă impresia unui efect sofisticat, împletitura şarpe sau zig-zag este una dintre cele mai simple împletituri. Vezi filmuleţul de mai jos şi vei rămâne uimită cât de uşor se poate realiza împletitura.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *