Consumi zilnic această băutură dar nu ști că poate duce la apariția cancerului la sân

Consumi zilnic această băutură dar nu ști că poate duce la apariția cancerului la sân

laptele provoaca cancer la san

Potrivit unui studiu efectuat în Norvegia, persoanele care beau trei cești de lapte pe zi au de trei ori mai multe șanse să se îmbolnăvească de cancer la sân decât persoanele care au băut o jumătate sau o ceașcă zilnic.

Bem zilnic lapte, dar nu știm că provoacă cancer la sân.

Fără îndoială că ai văzut tot mai des persoane cu cancer de sân. Se pare că laptele este unul din motivele acestei boli necruțătoare.

Anterior, se credea că laptele accelerează progresul cancerului care sa dezvoltat deja, însă cercetătorii spun că acesta ar putea fi chiar motivul apariției și extinderii cancerului la sân.

Componentele dominante ale pacienților au fost inițial observate în Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Canada și America. Mai exact, țările unde consumul de lapte este ridicat.

Studiul norvegian a constatat că în țările cu un consum scăzut de lapte, cazurile de cancer la sân sunt foarte rare.

Din cate se pare, componenta de dezvoltare a hormonilor din lapte are potențialul de a provoca cancer și se referă, de asemenea, la suplimentele prelucrate de vitamina D, care îmbunătățesc laptele obișnuit și alte produse lactate.

Se crede că persoanele care au efecte dăunătoare ale cancerului de sân consumă de două ori mai multă vitamina D prelucrată în raport cu cealaltă.

Există și alți factori care trebuie reținuți.

Consumul redus de legume și pește față de consumul ridicat de zahăr și carne de porc au crescut numărul de cazuri de cancer mamar.

Și totuși, sutienele, în special cele care sunt prea strânse pot provoca cancer la sân.

S-a constatat că femeile care poartă adesea un sutien timp de 12 ore au un risc mai ridicat de a dezvolta cancer mamar, spre deosebire de cele care poartă mai puțin timp sutien.

Nu uitați să împărtășiți acest articol cu prietenii pentru a afla și ei despre cauzele care pot duce la cancer de sân.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *