Consumi apă cu suc de lămâie dimineața? Află de ce este important să adaugi acest ingredient

Consumi apă cu suc de lămâie dimineața? Află de ce este important să adaugi acest ingredient

lamaie, apa si ananas

Consumul de apă cu lămâie dimineața a devenit obiceiul a tot mai multor persoane. Acesta este cu siguranță cel mai sănătos mod de a începe ziua, dar știați că adăugarea unui singur ingredient la amestecul de apă și lămăie poate face ca băutura să fie mai sănătoasă și să îi crească puterea alcalină?

Este vorba despre ananas. Acest fruct tropical este bogat în vitamine, minerale și substanțe nutritive ce pot oferi multe beneficii pentru sănătate.

Funcțiile corpului nostru depind în principal de nivelul pH-ului, astfel încât orice dezechilibru al pH-ului corpului poate duce la numeroase probleme de sănătate. Acesta este motivul principal pentru care este foarte important să se mențină un echilibru acid-alcalin.

Combinația dintre apa de lămâie și sucul de ananas poate accelera procesul de a deveni mai alcalin. Conținutul bogat de minerale poate crea un mediu alcalin în organism. Consumul regulat al acestei băuturi super sănătoase vă poate îmbunătăți sănătatea.

Trebuie să adăugați două bucăți de ananas și suc de ananas în apa cu lămâie. Asta e tot.

Află 10 de motive pentru care ar trebui să consumi suc de lămăie și ananas cu apă

1. Previne cancerul

Este demonstrat științific că celulele canceroase nu pot să prospere într-un mediu alcalin. Combinația de apă, lămăie și suc de ananas are o natură alcalină care te poate proteja de cancer.

2. Trateaza durerea de dinți și gingivita

Persoanele care adaugă ananas la apa cu lămâie susțin că această combinație puternică i-a ajutat în ameliorarea durerilor de dinți.

3. Ajută la pierderea în greutate

Lămâile conțin pectină care are capacitatea de a crea un mediu alcalin în organism și de a reduce pofta. Unele studii au arătat că persoanele care au o dietă alcalină au mai multe șanse să piardă în greutate mai rapid decât cei care nu includ alimentele alcaline în dieta lor.

4. Scade durerea articulară

Consumul apei cu suc de lămâie și ananas duce la scăderea durerilor articulare și musculare.

5. Hidratarea

Lămâile au un conținut ridicat de electroliți, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu, și sunt capabile să asigure hidratarea organismului.

6. Îmbunătățirea digestiei

Lămâile conțin acid citric care reacționează cu alți acizi și enzime din organism. Această băutură uimitoare poate promova secreția de acid gastric și poate îmbunătăți digestia.

7. Producția de enzime

Amestecul de apă și lămâie poate stimula ficatul pentru a produce enzime mai multe decât orice altă băutură sau mâncare.

8. Detoxifierea ficatului

Sucul de lămâie este un preparat excelent de curățare a ficatului și poate stimula detoxificarea ficatului.

9. Tratamentul infecțiilor tractului respirator

Această băutură uimitoare poate combate diferite infecții, dureri în gât și inflamație a amigdalelor datorită proprietăților sale antiinflamatorii puternice.

10. Eliminarea pietrelor de la rinichi

Combinarea apei cu lămâie și suc de ananas poate dizolva pietrele de la rinichi, pietrele pancreatice și depunerile de calciu.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *