Consumă acest amestec la micul dejun timp de o lună pentru a scăpa de grăsimea suplimentară de pe șolduri și coapse

Consumă acest amestec la micul dejun timp de o lună pentru a scăpa de grăsimea suplimentară de pe șolduri și coapse

amestec care te ajuta sa slabesti

Multe femei întâmpină probleme atunci când vor să elimine grăsimea inutilă de pe șolduri și coapse. Cauzele majore pentru acumularea de grăsime în aceste zone o reprezintă: ​​hormonii, trecutul genetic sau un stil de viață nesănătos.

Mulți nutriționiști susțin că amestecul de mai jos este mic dejunul ideal pentru pierderea în greutate este format din vitamine și minerale care au capacitatea de a spori aspectul părului și pielea, reglând în același timp metabolismul și consolidând toate sistemele corpului. De asemenea, va curăța corpul și colonul de toxine.

Rețeta de mai joi elimină problemele legate de intestinul lenes și constipație, stabilizează greutatea și susține arderea grăsimilor și a caloriilor. Consumul regulat al acestei băuturi timp de 30 de zile te poate ajuta să pierzi între 2 și 5 kg. Pielea, unghiile și părul vor avea un aspect mai plăcut, iar grăsimea de pe burtă, coapse și șolduri va fi eliminată.

Cum se face amestecul care te ajută să scapi de grăsimea suplimentară de pe șolduri și coapse

Ingrediente:

Două linguri de ovăz
1 cană (250 ml) de chefir organic (Puteți utiliza și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi)
O linguriță praf de cacao
O linguriță de semințe de in
Între cinci și șapte prune cărnoase

Mod de preparare:

Cel mai bun moment pentru a pregăti această rețetă este seara și ar trebui să o consumați în dimineața următoare.

Pune prunele într-un vas mare și toarnă peste 100 ml de apă clocotită. Acoperă vasul și lăsă-l timp de aproximativ zece minute. Separat, într-un alt castron, pune fulgii de ovăz, cacao și semințe de in. Toarnă kefirul peste ele și amestecă bine, apoi taie prunele în bucăți mici și adaugă-le la amestec. De asemenea, poți amesteca toate ingredientele într-un blender și vei obține un amestec omogen. Păstrează amestecul în frigider.

Consumă amestecul dimineața. Vei observa primele rezultate într-o săptămână. Poate ai un sentiment ciudat după prima zi, dar când consumi acest mic dejun pentru a doua oară, acel sentiment ar trebui să dispară.

Kefirul este un aliment unic și sănătos folosit de mult timp de asiatici, promovează longevitatea și reglează metabolismul. Suntem cu toții conștienți de rolul important al unui metabolism sănătos. Un metabolism lent și neactiv poate fi motivul pentru creșterea în greutate.

Chefirul funcționează pe două nivele. În primul rând asigură o funcție metabolică optimă și ajută organismul să se detoxifice. În plus, chefirul este natural și nu are efecte negative.

Kefirul sa dovedit a fi benefic în reglarea glucozei și metabolismului. Persoanele care consumă în mod regulat kefir au înregistrat o reducere considerabilă a grăsimii corporale, în special în acele zone în care se acumulează grăsimea.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *