Combinația de suc de lămâie și ulei de măsline are efecte miraculoase asupra organismului

Combinația de suc de lămâie și ulei de măsline are efecte miraculoase asupra organismului

suc de lamaie cu ulei de masline

Pentru a trata diferite probleme de sănătate, uleiului de măsline și lămâile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri.

Poți curăța organismul de toate toxinele periculoase cu ajutorul unei băuturi făcute cu suc de lămâie și ulei de măsline. Nivelul de energie va fi mai mare și pe durata întregii zile te vei simți mult mai odihnit. Tot ce trebuie să faci este să amesteci sucul de la o lămâie cu o lingură de ulei de măsline. Cînd vei vedea ce efecte are asupra organismului îl vei folosi pentru tot restul vieții.

Uleiul de măsline a fost, de asemenea, menționat ca „aurul lichid” printre greci și romani încă din cele mai vechi timpuri. Conține acizi grași care au capacitatea de a trata în mod eficient colesterolul rău și a curăța corpul de toxine în mod eficient. Uleiul de măsline trebuie să fie inclus în dieta fiecăruia.

De asemenea, lămâile au un conținut ridicat de antioxidanți, substanțe nutritive și vitamine, inclusiv fosfor, potasiu, vitamina B, proteine, carbohidrați etc.

Ce beneficii are combinația de suc de lămâie și ulei de măsline asupra organismului

1. Constipația

Pentru a face un lubrifiant solid, pentru combinația de mucus digestiv, amestecul de suc de lămâie și ulei de măsline este perfect. El poate activa funcția vezicii biliare și a ficatului. Aceasta este o cale de atac eficientă, care acționează ca un antioxidant puternic, elimină toxinele și îmbunătățește digestia.

2. Disfuncții reumatismale

Această băutură uimitoare posedă proprietăți anti-inflamatorii foarte puternice. Dacă aveți dureri articulare în mod regulat, aceast suc le poate trata. Asigură-te că-l bei pe stomacul gol, înainte de micul dejun.

3. Detoxifică ficatul, rinichii și vezica biliară

Consumând această băutură dimineața pe stomacul gol, dezvoltarea de calculi biliari poate fi prevenită și oprită. Bea cu o oră înainte de micul dejun amestec de suc de lămâie, ulei de măsline și apă pentru a detoxifia ficatul, rinichii și vezica biliară.

4. Probleme cardiovasculare

Acizii grași din uleiul de măsline sunt extrem de benefici pentru organismul nostru. Elimină excesul de colesterol rău și au capacitatea de a reactiva circulația. Efectele băuturii te va uimi cu siguranță!

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *