GATIT / 04.09.2018 , 17:41  / adaugat acum 9 luni

Clatite cu aluat de cacao

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
Ingrediente:
500 ml lapte
60 ml apa
4 oua
30 g unt topit
30 ml de rom (optional)
3 g de sare
50 g de zahar
170 g faina
30 g de cacao

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:

Intr-un bol, mixeaza laptele impreuna cu apa si ouale.

Adauga untul topit, romul si zaharul.

La final incorporeaza cacaua amestecata si faina.

Mixeaza bine pana cand vei obtine o compozitie omogena.

Lasa deoparte timp de doua ore.

Pune cateva picaturi de ulei intr-o tigaie, iar cand uleiul s-a incins bine ia un polonic de compozitie.

Apleaca tigaia pe toate partile astfel incat compozitia sa acopere toata baza tigaii.

Lasa cat sa se coaca pe fiecare parte timp de 1-2 minute.

Clatitele se servesc umplute cu gem la alegere.

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE